Pihavalojen asennus

Pihavalojen asennus

Pihavalojen asennus

Tarvitsetko palvelua
Pihavalojen asennus?

Kilpailuta pihavalojen asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa pihavalojen asennus?

Päivitetty: 30.10.2023 klo 15:10

Erilaiset pihavalotulkovalot sekä pylväsvalaisimet helpottavat pimeässä näkemistä sekä kulkemista. Pihavalojen asentaminenkytkentä, uusiminen tai vaihto voidaan tehdä myös silloin, kun valaistuksen avulla halutaan tuoda esiin jokin tietty pihan ominaisuus tai yksityiskohta.

Mitä maksaa pihavalojen asennus?

Katso hintasivu: Pihavalojen asennus hinta

Saako pihavalojen asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pihavalojen asennus saa kotitalousvähennystä. Pihavalojen asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 pihavalojen asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa piha- ja ulkovalojen asentamisesta

Tavallisin syy ulkovalojen asennukselle on turvallisuuden parantaminen. Valoisaan kohteeseen eivät esimerkiksi murtovarkaat iske yhtä helposti, kuin täysin pimeään kohteeseen. Valot auttavat myös liikkumaan itse pimeässä sekä esimerkiksi autojen peruuttaminen piha-alueelle tai sieltä pois onnistuu huomattavasti helpommin syysiltoina.

Valaistusta voidaan käyttää myös esittelemään kiinteistön tai sen piha alueen erilaisia ominaisuuksia, ns. spottivaloina. Esimerkiksi erilaiset pensaat tai rakennuksen tietyt ominaisuudet voivat saada huomattavasti lisämielenkiintoa valojen avulla.

Milloin apua ammattilaisesta?

Ulkovalojen asennus on mahdollista tehdä esimerkiksi pylväsvalaisimien maatöiden osalta itse, mutta sähkötöiden, kuten kaapelin vetämisen osalta apuun on syytä pyytää sähköammattilainen.

Valaisinsuunnittelija kannattaa myös pyytää avuksi, varsinkin jos ulkovalojen tai sisävalojen määrä on enemmän kuin muutama. Ulkovalojen maahan tuleva kaapeli voidaan asentaa huomattavasti helpommin kaivaen kaapelin reitti koneellisesti, erityisesti mikäli välimatkat sähkökeskuksesta ovat muutamaa metriä pidemmät.

Tutustu pihavalojen asennuksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle pihavalojen asennus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Pihakivien asennus Pihalaattojen asennus Kivituhkan asennus Reunakivien asennus
Pihavalojen asennus

Kilpailuta pihavalojen asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä