Pihavaraston rakentaminen

Pihavaraston rakentaminen hinta

Pihavaraston rakentaminen

Paljonko maksaa pihavaraston rakentaminen?

Pihavaraston rakentamisen hinta on keskimäärin 6 890 €

Hinnan vaihteluväli 88 € – 30 500 €

Vertaile alueesi rakennusyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Pihavaraston rakentamisen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Pihavaraston rakentaminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 05.10.2022 klo 13:10

Pihavaraston rakennuttaminen maksaa keskimäärin noin 800 € – 6.000 € varaston koosta, rakennusmateriaalista ja tarvittavista pohjatöistä riippuen. Esimerkiksi pienen pihavaraston rakentaminen voisi maksaa edullisimmillaan yhteensä 800 €.

Miten pihavaraston rakentamisen hinta muodostuu?

Pihavaraston rakentamisen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • tarvitseeko pihavarasto rakennus- tai toimenpideluvan
  • rakennetaanko pihavarasto kokonaan vai hankitaanko pihavarasto valmispakettina
  • pihavaraston käyttötarkoitus
  • pihavaraston koko ja käytettävät materiaalit
  • pihavaraston perustus- ja rakennustyöt

Saako pihavaraston rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pihavaraston rakentaminen ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa pihavaraston rakentamisesta

Pihalle voidaan rakentaa varastoja moniin eri tarkoituksiin, yleisimpiä ovat:

  • Puuvarasto / puuliiteri
  • Pihavaja
  • Pyörävaja
  • Pihavarasto

Pihavajoja saa useita eri kokoisia, muotoisia sekä käyttötarkoituksiin soveltuvia. Pihavaja kannattaa valita mahdollisimman hyvin omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Näin varasto on käytännöllinen.

Vajoja saa valmiiksi käsiteltyinä jollakin värillä sekä raakapuisina. Raakapuisen vajan voi käsitellä vaikkapa maalaamalla omaan pihapiiriin sopivaksi. Pinnoitus suojaa vajaa sääoloilta sekä varmistaa sen olevan pitkäikäinen hankinta. Pintakäsittely saa vajan myös näyttämään huomattavasti paremmalta sekä arvokkaammalta.

Ensimmäiseksi ennen pihavaraston rakentamista, kannattaa varastolle etsiä sopiva kohta pihalta. Kun sopiva sijoituspaikka on löytynyt, voit alkaa mittailemaan sopivan varaston kokoa. Varaston voi rakentaa itse tai sen voi tilata valmiina. Kun varaston mitat ovat selvillä, voidaan pohjatöiden tekeminen aloittaa. Pohjatyöt varmistavat sen, ettei varasto pääse uppoamaan maahan tai kallistumaan, mikä voi jopa aiheuttaa rakennuksen sortuminen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

Pihavaraston rakentaminen hinta

Kilpailuta pihavaraston rakentaminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä