Reunakivien asennus

Reunakivien asennus hinta

Reunakivien asennus

Paljonko maksaa reunakivien asennus?

Reunakivien asennuksen hinta on keskimäärin 61 €

Hinnan vaihteluväli 29 € – 122 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Reunakivien asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Reunakivien asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 17.07.2022 klo 07:07

Reunakivien asentaminen maksaa keskimäärin noin 1.000 € – 7.000 € alueen koosta, kivityypistä ja tarvittavista pohjatöistä riippuen. Esimerkiksi omakotitalon pihaan tehtävä reunakiviasennus voisi kokonaisuudessaan maksaa 2.100 €.

Miten reunakivien asennuksen hinta muodostuu?

Reunakivien asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kuinka paljon reunakiviä tarvitaan
  • reunakivien pohja- ja asennustyöt
  • reunakivien asennustyössä tarvittavat työvälineet, -koneet ja -tarvikkeet

Reunakivet tekevät pihasta selkeämmän kokonaisuuden, kun piha-alueen kulkuväylät, kukkapenkit, nurmikkoalueet ja ajoradat on rajattu reunakivillä. Reunakivien asennusyö tehdään yleensä pihakivetyksen tai kivituhkan asennuksen yhteydessä. Yksittäiset reunakivet eivät ole kovinkaan kalliita, mutta kun kiviä aletaan tarvitsemaan laajalle pinta-alalle voivat materiaalikustannukset kasvaa huomattavasti. Reunakiviä on saatavilla erilaisilla leikkauksilla sekä useissa eri sävyissä, joten omaan pihaan sopivan reunakiven löytäminen tuskin on vaikeaa.

Saako reunakivien asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta reunakivien asennus saa kotitalousvähennystä. Reunakivien asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 reunakivien asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa reunakivien asentamisesta

Reunakivillä voidaan rajata lähes mitä tahansa piha-alueiden kohteita. Reunakivet ovat tyylikkään sekä huolitellun näköisiä. Kiviä on saatavilla useissa eri väreissä sekä kokoluokissa. Ulkonäkönsä lisäksi reunakivet tukevat kivetyksen reunaa sekä parantavat sen kestävyyttä. Korkeammilla kivillä voidaan tehdä myös korkeuseroja puutarhaan.

Samoin kuin monilla muillakin pihatöillä sekä kivetyksillä, pohjatöiden tekeminen huolella on oleellisessa asemassa kivetyksen kestävyydessä. Kestävän pihakivetyksen saat, mikäli kivetykset asennetaan asennushiekan sekä soran päälle. Tämä koskee erityisesti routivia pihoja.

Kivet ovat pitkäikäisiä, eikä niiden hoitokaan ole vaikeaa. Kun kivet pesee muutaman kerran vuodessa, pysyvät ne helposti siisteinä eivätkä oikeastaan vaadi muita toimenpiteitä.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Reunakivien asennus hinta

Kilpailuta reunakivien asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä