Reunakivien asennus

Reunakivien asennus

Reunakivien asennus

Tarvitsetko palvelua reunakivien asennus?

Kilpailuta reunakivien asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Reunakivien asennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 17.07.2022 klo 07:07

Erilaiset reunakivet auttavat piha- ja ulkoalueiden rajaamisessa. Reunakivien asentaminen saattaa tulla ajankohtaiseksi, kun esimerkiksi nurmikko, kukkapenkki, asfaltti, terassi, sokkeli tai vaikkapa talo halutaan erottaa toisesta alueesta.

Mitä maksaa reunakivien asennus?

Katso hintasivu: Reunakivien asennus hinta

Saako reunakivien asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta reunakivien asennus saa kotitalousvähennystä. Reunakivien asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 reunakivien asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa reunakivien asentamisesta

Reunakivillä voidaan rajata lähes mitä tahansa piha-alueiden kohteita. Reunakivet ovat tyylikkään sekä huolitellun näköisiä. Kiviä on saatavilla useissa eri väreissä sekä kokoluokissa. Ulkonäkönsä lisäksi reunakivet tukevat kivetyksen reunaa sekä parantavat sen kestävyyttä. Korkeammilla kivillä voidaan tehdä myös korkeuseroja puutarhaan.

Samoin kuin monilla muillakin pihatöillä sekä kivetyksillä, pohjatöiden tekeminen huolella on oleellisessa asemassa kivetyksen kestävyydessä. Kestävän pihakivetyksen saat, mikäli kivetykset asennetaan asennushiekan sekä soran päälle. Tämä koskee erityisesti routivia pihoja.

Kivet ovat pitkäikäisiä, eikä niiden hoitokaan ole vaikeaa. Kun kivet pesee muutaman kerran vuodessa, pysyvät ne helposti siisteinä eivätkä oikeastaan vaadi muita toimenpiteitä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Reunakivien asennus

Kilpailuta reunakivien asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä