Siirtonurmikko

Tarvitsetko palvelua siirtonurmikko?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Siirtonurmikko

Nurmikon uusiminen siirtonurmen avulla

Siirtonurmikko on valmiiksi kasvatettua nurmikkoa, jota voi hankkia rullatavarana. Siirtonurmen avulla saadaan nopeasti pihalle täysikasvuinen nurmikko.

Vertaile siirtonurmikon asentajat helposti

Minkälaisesta siirtonurmen asennuksesta onkaan kyse, löydät tarpeitasi vastaavan nurmiasentajan Kodinplazasta. Siirtonurmen asennukseen liittyy:

  • Maapohjan valmistelu siirtonurmikolle
  • Nurmikkomaton asentaminen
  • Nurmikon kasteleminen

Lisätietoa siirtonurmen pohjatöistä, asennuksesta sekä huollosta

Siirtonurmi kannattaa asentaa kostealle pohjalle, jonka saa esimerkiksi kastelemalla maa edellisenä päivänä. Nurmikkorullia kannattaa alkaa asentamaan alueen perältä asettelemalla niitä tiiviisti vierekkäin. Kun valmisnurmikkoa saadaan valmiiksi, voi sitä samanaikaisesti alkaa kastelemaan. Kastelu juurruttaa nurmikon paremmin maaperään ja näin nurmikosta saadaan kiinteä sekä yhtenäinen.

Valmisnurmikkoa ei voida varastoida pitkään, joten nurmikko on hyvä asentaa samana päivänä sen toimittamisesta. Jos nurmikkoa varastoidaan liian pitkään, voivat nurmikkorullat alkaa itsestään kompostoitumaan.

Siirtonurmikko on kävelyvalmis heti asennuksen jälkeen, mutta liiallista rasitusta nurmikolle kannattaa välttää noin muutaman viikon ajan. Näin nurmikolle annetaan paras mahdollisuus juurtua hyvin maapohjaan.

Asentamisen jälkeen siirtonurmea tulee kastella ensimmäisinä päivinä tavallista nurmikkoa enemmän. Kastelun määrään vaikuttavat ulkolämpötila, aurinko sekä se sataako vettä. Alun suuremman kastelun jälkeen nurmikkoa voi kastella samoin kuin tavallistakin nurmikkoa.

Kilpailuta siirtonurmikko
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä