Sähkötyöt

Sähkötyöt

Sähkötyöt

Tarvitsetko palvelua sähkötyöt?

Kilpailuta sähkötyöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sähkötyöt – Mitä tarkoittaa sähkötyöt?

Päivitetty: 19.09.2023 klo 11:09

Tarvitset sitten pieniä kodin sähkötöitä, uuden omakotitalon sähköistystä tai vaikkapa yrityksen tuotantohallin sähköhuoltoa, kannattaa sähkötyö jättää sähköalan ammattilaiselle.

Mitä maksaa sähkötyöt?

Katso hintasivu: Sähkötyöt hinta

Saako sähkötöistä kotitalousvähennystä?

Palvelusta sähkötyöt saa kotitalousvähennystä. Sähkötyöt on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sähkötöiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sähköhuoltoa koko Suomen alueella

Sähkötöiden tekeminen on parhaimmillaan laadukasta ja asiantuntevaa työtä, jonka tavoitteena on saada onnistunut ja turvallinen lopputulos riippumatta kohteen tai kiinteistön tyypistä. Vahvan tietotaidon ansiosta sähkötöiden teettäminen on hyvä valinta oli kyseessä sitten uudiskohde tai mikä tahansa muu kohde.

Toisinaan olemassa olevia sähköverkostoja tulee huoltaa ja silloin on kyseessä sähköhuolto-, sähkökorjaus- tai sähkövikapalveluiden hankinta. Mittakaavaltaan pienemmät sähköhuollot sekä sähkökorjaukset ovat luonteeltaan sellaisia, että niiden hoitaminen onnistuu usein yhdellä kertaa. Monet sähköliikkeet pitävät mukanaan laajaa tarvikevarastoa, joka kulkee huoltoautojen mukana paikasta toiseen.

Ukkossuojaus kiinteistöissä

Suomessa noin yksi viidestäsadasta pientalosta, kuten omakotitalosta, joka sijaitsee avoimessa maastossa saa vuosittain kokea ukkosmyrskyn yhteydessä salamaniskun. Yleensä määräykset kunnollisen ukkossuojauksen osalta koskevat vain kiinteistöjä, jotka ovat esimerkiksi ikänsä puolesta erittäin arvokkaita tai sisältävät vaarallisia aineita, jotka saattavat syttyä palamaan salamaniskun seurauksena. Yksinkertainenkin, oikeita periaatteita noudatteleva ukkossuojaus antaa kiinteistölle jo paljon turvaa ja onkin parempi vaihtoehto verrattuna siihen, että suojaus jätetään kokonaan tekemättä.

Sähkövika ja muita sähkötöitä

Onko kiinteistössäsi sähkövika?

  • kattolamppu ei pala
  • liiketunnistin ei toimi

Sähkövika ja sen korjaus kannattaa aina jättää sähköfirmojen tehtäväksi. Näin sähkövika saadaan korjattua kerralla kuntoon ja mikä tärkeintä, työt onnistuvat turvallisesti.

Muita sähkötöitä, joita Kodinplazassa kilpailutetaan:

  • pistorasian irrotus
  • kodin sähkötyö
  • omakotitalon sähkötyö
  • mökin sähkötyö
  • patterin vaihto

Aiheesta muualla:
Luvanvaraiset sähkötyöt, Tukes
Maallikon sähkötyöt, Työsuojeluhallinto

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sähkötyöt

Kilpailuta sähkötyöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä