Valokatkaisijan kytkentä

Tarvitsetko palvelua valokatkaisijan kytkentä?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta valokatkaisijan kytkentä 

Valokatkaisin kytkentä

Valokatkaisimia on pääasiassa kahdenlaisia, upotettavia tai pinnalle asennettavia. Valokatkaisijan avulla valot voidaan kytkeä päälle ja pois päältä.

Vertaile valokytkimen asennus

Minkälaista valokatkaisijan asennustyötä etsitkään, löydät valokatkaisimien erikoisosaajat Kodinplazasta. Valokatkaisimiin liittyy:

  • valokatkaisijan vaihto
  • sähkökytkimen asennus
  • valokatkaisijan irroitus

Tarjouspyyntöjä

Himmentimen tilalle on/off katkaisija

Vanha hehkulamppuhimmennin ei ole yhteensopiva kaikenlaisten lamppujen kanssa, minkä vuoksi olisi vaihdettava tavalliseen on/off kytkimeen. Sopivan kytkimen hankinta tulee sisältyä tarjoukseen.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Valokatkaisimien lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

13 valokatkaisijan vaihto

Uudet kaitkaisimet olemassa(vivut ja rungot). Kaapelointi valmiina. Ainostaan runkojen irroitus ja kytkentä. 10x 1-kytkintä, 1x 5-kytkintä ja 1x 6-kytkintä
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Valokatkaisimien lukumäärä 12 tai enemmän
Kohteen rakennusvuosi 2000-luvulla

Valokatkaisijan vaihto

Valokatkaisimen vaihto on suhteellisen yksinkertainen toimenpide sähköalan ammattilaiselle, eikä yleensä vie kovin paljon aikaa. Syynä valokatkaisijan vaihdolle voi olla esimerkiksi sen vaihtaminen pinnalla sijaitsevasta katkaisimesta upotettavaan katkaisimeen.

Valokatkaisijan irroitus

Ennen kuin uusi valokatkaisin pystytään asentamaan, tehdään sitä ennen vanhan valokatkaisijan irroitus. Tällainen työ voitaisiin tehdä esimerkiksi silloin, kun nykyinen himmenninkatkaisija halutaan irroittaa ja sen tilalle asentaa uusi tuplakytkin.

Valokytkimen kytkentä

Varsinkin jos valokytkimen tai sähkökytkimen kytkentä tapahtuu ensimmäistä kertaa eli esimerkiksi uudiskohteeseen, alkaa työ yleensä sähkökaapelin leikkaamisella. Sähkökaapelia ympäröivä muovinen osa kuoritaan pois, jotta itse sähkökaapeli jää näkyviin. Tämän jälkeen kosteussuoja asennetaan koteloon ja tarkistetaan linjan suoruus. Johdot, merkinnät ja kytkentä värit yhdistetään niiden oikeille paikoilleen. Valokatkaisijan kytkeminen vie aikaa noin 5–15 minuuttia.

Huomioi myös nämä asiat:

  • valokatkaisijan korkeus (noin 95–105 cm katkaisimen alalaidasta)
  • valokatkaisin ulos (sääolosuhteiden huomiointi)

Kilpailuta valokatkaisijan kytkentä
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä