Betoniseinän maalaus

Betoniseinän maalaus hinta

Betoniseinän maalaus

Paljonko maksaa betoniseinän maalaus?

Betoniseinän maalauksen hinta on keskimäärin 1 022 €

Hinnan vaihteluväli 695 € – 1 464 €

Vertaile alueesi maalausyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Betoniseinän maalauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Betoniseinän maalaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 28.08.2022 klo 22:08

Sisällä vanhaan tai uuteen pintaan

Betoniseinät ovat varsin yleisiä erilaisten asuntojen tai tilojen sisäpuolisissa tiloissa. Niiden maalaaminen onnistuu yhtälailla oli kyseessä sitten vanhan betoniseinän, jo kertaalleen maalatun seinän tai maalaamattoman betoniseinän uuden värin laittaminen pinnoille.

Kun kyseessä on aiemmin maalatun betonipinnan käsittely, voidaan sen pinta pestä esimerkiksi maalipesuun tarkoitetulla aineella. Tärkeintä on huolellinen huuhtelu ja tietenkin lattian suojaaminen. Kuivumisaikaa kannattaa katsoa tarkemmin ohjeista. Mikäli betoniseinässä on halkeamia tai muita syvempiä koloja, kannattaa ne tasoittaa ennen maalausta. Kuten monien muidenkin kohteiden kohdalla, myös betoniseinien kohdalla tasoitetut kohdat voidaan hioa ja hiomisesta syntyvä pöly poistaa harjalla. Tämän jälkeen on vuorossa pohjamaalaus, jonka jälkeen betonipinta voidaan tarpeen mukaan maalata yhdestä kahteen kertaan.

Mikäli kyseessä on uusi eli maalaamaton betonipinta, voidaan noudattaa hyvin pitkälti samoja ohjeita kuin yläpuolellakin. Maalin pesu voidaan tietenkin jättää pois, sillä todennäköisesti uudessa betonipinnassa ei vielä maalia ole.

Ulkona huolellinen suunnittelu

Betonipintojen maalauttaminen on hyvin yleistä myös ulkotiloissa ja yleensä näitä kovia pintoja voidaan käsitellä joko antamalla niille suojaa tai muuttamalla niiden väriä. Kun betonipinnat sijaitsevat ulkotiloissa, on ymmärrettävästi niihin kohdistuva rasituskin suurempaa. Esimerkkinä mainittakoon vaihtelevat lämpötilat sekä vuorottelu sateen ja auringonpaisteen välillä. Teknisesti oikeanlaisten tuotteiden valinta korostuu, sillä yleensä lopputuloksen halutaan säilyvän useita vuosia.

Lisätietoa betoniseinien maalauttamisesta

Kuten tältä sivulta on käynyt ilmi, voidaan betonipintoja maalata niin sisällä kuin ulkonakin. Muita maalauskohteita ovat esimerkiksi kellarin, saunan sekä parvekkeen betoniseinät. Jokainen kohde on erilainen ja oikein valittujen menetelmien sekä maalaustuotteiden käyttäminen on tärkeää. Apuna kannattaa totta kai käyttää erilaisten betonipintojen maalaukseen erikoistuneita urakoitsijoita.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Betoniseinän maalaus hinta

Kilpailuta betoniseinän maalaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä