Tiiliseinän maalaus

Tiiliseinän maalaus hinta

Tiiliseinän maalaus

Paljonko maksaa tiiliseinän maalaus?

Tiiliseinän maalauksen hinta on keskimäärin 2 550 €

Hinnan vaihteluväli 1 320 € – 6 710 €

Vertaile alueesi maalausyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Tiiliseinän maalauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Tiiliseinän maalaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 11.04.2021 klo 13:04

Sisällä voidaan vaihtaa esimerkiksi tiilen väriä

Monesti erilaisissa sisätiloissa tiilten kunto on huonontunut tai niiden väriä halutaan muuttaa tilaan paremmin sopivaksi, kuten valkoiseksi. Monissa kodeissa, rakennuksissa ja kiinteistöissä onkin käytetty tiiltä sisustuksessa esimerkiksi yhdellä tai useammalla seinällä. Niiden maalaaminen voidaan tehdä esimerkiksi erilaisten sisustusmaalien avulla, joita voidaan käyttää myös muille koville pinnoille, kuten rappaus- tai betonipinnoille. Yleensä sisustusmaalit soveltuvat täysin uudelle pinnalle tai jo kertaalleen maalatulle tiilipinnalle. Maalauksen voi suorittaa jokaisessa sisätilassa, kuten olohuoneessa tai saunassa.

Ulkona tiiliseinät saavat suojaa

Ennen kuin ryhdytään maalaamaan tiiliseiniä talon tai rakennuksen ulkopuolella, kannattaa mahdolliset halkeamakohdat esimerkiksi tiilten välisissä saumoissa paikata hyvin. Monesti ulko-tiilipinnat ovat alttiita myös erilaiselle kasvustolle, varsinkin jos tontilla tai tontin läheisyydessä on paljon kasvustoa. Puhdistuksessa voi käyttää apuna esimerkiksi teräsharjaa tai painepesuria, jonka jälkeen pintojen kannattaa antaa kuivua kunnolla vaikkapa muutaman päivän ajan.

Kun esivalmistelut on tehty, voidaan itse tiilipintojen maalaus tehdä esimerkiksi pitkäkarvaisella telalla. Riittävä maalimäärän käyttäminen helpottaa hyvän lopputuloksen saamisessa ja tarpeen mukaan tiilipinnat voidaan maalata yhdestä kahteen kertaan.

Lisätietoa tiiliseinien maalauttamisesta

Punaisen tiiliseinän maalaaminen on aihe, josta kannattaa keskustella tarkemmin tiilipintojen maalaukseen erikoistuneiden yritysten kanssa. Tällainen poltettu tiilipinta tunnetaan myös nimellä punatiili ja yleensä niiden pintoja käsitellään ennemminkin ohutrappauksella tai kolmikerrosrappauksella maalaamiseen sijaan. Jokainen tiiliseinä on kuitenkin erilainen ja niitä voidaan käsitellä yksilöllisesti niiden ominaisuuksien mukaan.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Tiiliseinän maalaus hinta

Kilpailuta tiiliseinän maalaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä