Kiviseinän maalaus

Kiviseinän maalaus hinta

Kiviseinän maalaus

Paljonko maksaa kiviseinän maalaus?

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Kiviseinän maalauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Kiviseinän maalaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Sisällä kivien värimaailmaa voidaan muuttaa

Erilaisia kivipintoja löytyy niin rakennusten sisältä, ulkoseinämiltäkin kuin myös ulkotiloista tai ulkorakennuksista. Monesti sisätiloissa tehtävät maalaukset liittyvät esimerkiksi kivipintojen huonoon kuntoon tai niiden väriin, joka ei välttämättä enää istu niin hyvin vuosien saatossa asunnon muuttuneeseen ilmeeseen. Muutenkin sisustuksellisista syistä tehdään monesti erilaisten pintojen värimuutoksia, mikä on täysin ymmärrettävää.

Ulkona kiviseiniä voidaan suojata tai värjätä

Monien talojen, rakennusten tai kiinteistöjen julkisivut ovat tehty jonkinlaisesta kivimateriaalista. Kivimateriaalin suojaaminen esimerkiksi juuri maalauksen avulla on järkevää, sillä se pidentää kivipintojen käyttöikää ja auttaa niitä suojautumaan paremmin sateelta, lämpötilavaihteluilta ja muilta sääilmiöiltä. Usein pinnoitteelta vaaditaan kovankin rasituksen kestävyyttä. Teknisesti oikeiden ja sopivien tuotteiden valintojen merkitykset korostuvat etenkin työn suunnitteluvaiheessa.

Lisää vinkkejä kiviseinien maalauksiin

Kun kiviseinään tai muulle kivipinnalle lähdetään valitsemaan erilaisia värejä, kannattaa huomioida ainakin omat preferenssit sekä sopiiko väri muuten talon tyyliin. Myös naapureilta voi kysyä mielipiteitä ja joka tapauksessa kannattaa tarkistaa kivipintojen maalaukseen liittyviä ohjeita ja määräyksiä alueesi viranomaisilta. Onnistunut maalipinta eli pinnoite näyttää hyvältä ja antaa parhaimmillaan suojaa kivipinnoille jopa kymmenien vuosien ajan.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Kiviseinän maalaus hinta

Kilpailuta kiviseinän maalaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä