Hirsiseinän maalaus

Hirsiseinän maalaus hinta

Hirsiseinän maalaus

Paljonko maksaa hirsiseinän maalaus?

Vertaile alueesi maalausyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Hirsiseinän maalauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Hirsiseinän maalaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 22.05.2021 klo 15:05

Sisällä läpikuultavat pinnat tai maalaus valkoiseksi

Hirsipintoja löytyy nykyään hyvin monenlaisia ja niistä yleisimmät sisätiloissa käytettävistä vaihtoehdoista ovat esimerkiksi hirsipaneeli tai höylähirsi. Näiden lisäksi erilaisissa rakennuksissa tavataan myös pyöröhirttä tai liimahirttä. Jokaiselle pintamateriaalille on valittavissa useita erilaisia käsittelyjä, kuten lakkausta, maalausta, vahausta tai suojakäsittelyä. Luonnollisesti erilaisilla menetelmillä on mahdollista viestittää erilaisia tunnelmia.

Hirren uniikeista ja ainutlaatuisista ominaisuuksista johtuen yleensä sen pinta käsitellään jollakin enemmän ohuella tai kuultavalla pinnoitteella, jotta sen luonnollisuus säilyisi. Värin muuttaminen kokonaan esimerkiksi valkoiseksi on myös täysin mahdollista. Oli kyseessä sitten uuden, vanhan tai tumman hirsiseinän pintakäsittely, omia mieltymyksiä tai visioita voi aluksi kokeilla pienemmälle alueelle, jotta näkee pinnoitteen todellisen vaikutuksen.

Ulkoa tapahtuva käsittely antaa hirrelle suojaa

Erilaisten hirsiseinien käsittely on varsin yleistä myös ulkona. Yleensä kyseessä on joko ensimmäinen käsittely tai huoltokäsittely:

 • käsittely rakennusvaiheessa
  • mikäli hirsiseinä tai hirsitalo on vasta pystytetty, on yleisten suositusten mukaan pintakäsittelyn tekeminen kannattavaa mahdollisimman aikaisin
  • erilaiset sääilmiöt rasittavat hirsiseiniä, jolloin niissä esiintyy mahdollisesti enemmän kasvustoa, likaa tai halkeamia
  • erilaisten pohjusteiden sekä muiden pinta-aineiden käyttäminen antaa hirsipinnoille suojaa
 • käsittely huollon yhteydessä
  • vanhat hirsipinnat kannattaa pestä kunnolla ja tarvittaessa hioa kauttaaltaan ennen uutta käsittelykertaa
  • hirren suoja muistuttaa enemmän maalipintaa, kun taas läpikuultavat tuotteet jättävät hirsiseinälle luonnollisemman pinnan

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

Hirsiseinän maalaus hinta

Kilpailuta hirsiseinän maalaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä