Kiviseinän maalaus

Tarvitsetko palvelua kiviseinän maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kiviseinän maalaus

Kiviseinien maalaus kannattaa kilpailuttaa

Erilaiset kivipinnat ovat yleisiä Suomessa ja niiden maalauksia voidaan tehdä sisällä tai ulkona.

Vertaile kiviseinän maalaaminen helposti

Minkälaista kiviseinää oletkaan maalauttamassa, löydät kiviseinien maalaukseen erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • muutokset sisäkivi- tai ulkokiviseinien ilmeeseen onnistuvat maalauksella
  • mahdolliset kivipintojen halkeamat tai muut kannattaa korjata ennen maalausta
  • huolellinen kivipintojen puhdistaminen edesauttaa maalipintojen tarttumista

Sisällä kivien värimaailmaa voidaan muuttaa

Erilaisia kivipintoja löytyy niin rakennusten sisältä, ulkoseinämiltäkin kuin myös ulkotiloista tai ulkorakennuksista. Monesti sisätiloissa tehtävät maalaukset liittyvät esimerkiksi kivipintojen huonoon kuntoon tai niiden väriin, joka ei välttämättä enää istu niin hyvin vuosien saatossa asunnon muuttuneeseen ilmeeseen. Muutenkin sisustuksellisista syistä tehdään monesti erilaisten pintojen värimuutoksia, mikä on täysin ymmärrettävää.

Ulkona kiviseiniä voidaan suojata tai värjätä

Monien talojen, rakennusten tai kiinteistöjen julkisivut ovat tehty jonkinlaisesta kivimateriaalista. Kivimateriaalin suojaaminen esimerkiksi juuri maalauksen avulla on järkevää, sillä se pidentää kivipintojen käyttöikää ja auttaa niitä suojautumaan paremmin sateelta, lämpötilavaihteluilta ja muilta sääilmiöiltä. Usein pinnoitteelta vaaditaan kovankin rasituksen kestävyyttä. Teknisesti oikeiden ja sopivien tuotteiden valintojen merkitykset korostuvat etenkin työn suunnitteluvaiheessa.

Lisää vinkkejä kiviseinien maalauksiin

Kun kiviseinään tai muulle kivipinnalle lähdetään valitsemaan erilaisia värejä, kannattaa huomioida ainakin omat preferenssit sekä sopiiko väri muuten talon tyyliin. Myös naapureilta voi kysyä mielipiteitä ja joka tapauksessa kannattaa tarkistaa kivipintojen maalaukseen liittyviä ohjeita ja määräyksiä alueesi viranomaisilta. Onnistunut maalipinta eli pinnoite näyttää hyvältä ja antaa parhaimmillaan suojaa kivipinnoille jopa kymmenien vuosien ajan.

Kilpailuta kiviseinän maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä