Ulkoseinän maalaus

Ulkoseinän maalaus

Ulkoseinän maalaus

Tarvitsetko palvelua ulkoseinän maalaus?

Kilpailuta ulkoseinän maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Ulkoseinän maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 18.06.2021 klo 16:06

Mitä maksaa ulkoseinän maalaus?

Katso hintasivu: Ulkoseinän maalaus hinta

Ulkoseinän pesu ja maalinpoisto ennen maalausta

Kuten jo yläpuolella mainittiin, on esikäsittely lähes kaikissa maalaustöissä edellytys onnistuneelle lopputulokselle. Pesu sekä tarvittaessa myös vanhan maalin poistaminen ovat varsin yleisiä toimenpiteitä esimerkiksi puisten ulkoseinien osalta. Tiili- tai kivipintaisten ulkoseinien kohdalla monesti riittää huolellinen puhdistus. Saat asiantuntijan tarkan arvion työn kestosta sekä parhaiten soveltuvista menetelmistä jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazan kautta.

Erilaisia menetelmiä ja ulkoseinäkohteita

Riippuen ulkoseinän pintamateriaalista, kohteen vaativuudesta ja laajuudesta, voidaan maalaukset suorittaa tapauskohtaisesti esimerkiksi pensselillä, ruiskulla tai telalla. Monien mielestä etenkin puisille pinnoille soveltuu parhaiten pensseli, mutta se on myös eniten aikaa vievä maalaustapa. Toisaalta rapatun ulkoseinän kohdalla paras lopputulos voidaan saada telalla tai ruiskulla. Nyrkkisääntö on, että ulkoseinämaalin tulisi olla hengittävä, oli kyseessä sitten seinien huoltomaalaus tai maalauttaminen ensimmäistä kertaa.

Lisätietoa ulkoseinien maalauttamisesta

Riippumatta vuodenajasta, kohdistuu erilaisten ulkoseinien pintoihin monenlaisia rasituksia. Toisinaan pintoja rasittavat sateet ja tuuli, toisinaan auringonpaiste. Tuulen mukana kulkeutuu myös paljon erilaisia saasteita, kuten likaa ja pienkasvustoa. Huoltamaton ulkoseinä onkin yleensä parempi kasvualusta humukselle, jäkälälle tai sammaleelle. Maalipinnan ensisijainen tehtävä on antaa suojaa ulkoseinälle vuoden jokaisena päivänä.

Ulkoseinien huonosta kunnosta kertovat esimerkiksi maalipintojen hilseily tai lohkeilu, mahdollinen kasvusto ulkoseinän pinnalla tai vanhan värin silminnähtävä haalistuminen. Sopiva lämpötila maalaukselle vaihtelee maalin ominaisuuksien mukaan, ollen kuitenkin yleensä noin 5–20 plusasteen tienoilla. Syksyllä voi maalata vielä varsin hyvin, mutta suoran auringonpaisteen sekä mahdollisen sateenuhkan kanssa kannattaa olla tarkkana.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Ulkoseinän maalaus

Kilpailuta ulkoseinän maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä