Kodinhoitaja

Kodinhoitaja hinta

Kodinhoitaja

Paljonko maksaa kodinhoitaja?

Kodinhoitajan hinta on keskimäärin 526 €

Hinnan vaihteluväli 30 € – 1 220 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Kodinhoitajan hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Kodinhoitaja – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 05.09.2022 klo 11:09

Kotiapulainen maksaa käyntikertaa kohden keskimäärin noin 100 € – 150 € tehtävistä ja niihin tarvittavasta ajasta riippuen.

Miten kodinhoitajan hinta muodostuu?

Kodinhoitajan hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • Mitä tehtäviä kodinhoitajalle annetaan?
  • Kuinka kauan tehtävien suorittamisessa menee?
  • Onko palvelu jatkuvaa vai kertaluonteista?

Kodinapulainen hinnoitellaan tavallisesti tunneittain ja se maksaa noin 35 – 50 €/h. Mikäli palvelua tilaa useasti tai muuten jatkuvasti, voi tuntihinnasta saada alennusta. Kannattaa myös huomioida, että kodinhoitajan työt kuuluvat kotitalousvähennyksen piirin, jolloin palvelusta voi saada jopa 50% alennuksen.

Suurin vaikutus hinnoitteluun on sillä kuinka paljon ja millaisia työtehtäviä apulaiselta tarvitaan. Mitä enemmän apulainen tekee työtunteja, sitä enemmän apulainen maksaa. Toisaalta suurista työmääristä saa todennäköisemmin suurempia alennuksia.

Saako kodinhoitajille kotitalousvähennystä?

Palvelusta kodinhoitaja saa kotitalousvähennystä. Kodinhoitaja on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 kodinhoitajan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Mitä kotiapulainen tekee?

Yleisin kotiapulaisen asiakas on ikääntynyt ihminen, mutta myös lapsiperheet sekä vammaiset voivat tarvita apulaisen apua. Apulainen voi antaa hoitoa sekä hoivaa, mutta myös erilaiset kodin askareet kuuluvat avustajan työtehtäviin.

Esimerkkejä taloudenhoitajan hoitamista askareista:

  • Ruoanlaitto
  • Siivous
  • Pyykinpesu
  • Lastenhoito

Kodinhoitoon kuuluvat työtehtävät voivat vaihdella suuresti. Tavallisesti kodinhoitajan tehtävät sovitaan juuri sinun tarpeidesi ja toiveisi mukaan.

Millainen henkilö on hyvä perhehoitaja?

Hyvä kotiapulainen on ehdottomasti luotettava. Apulainen on myös sosiaalinen sekä ulospäinsuuntautunut. Hän osaa kuunnella sekä keskustella kanssasi sekä olla läsnä. Apulaiselta on hyvä löytyä myös arkeen kuuluvia käytännön taitoja sekä järjestelmällisyyttä. Tällaisessa työssä kokemus voi olla eduksi, mutta uusiakaan avustajia ei kannata karttaa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

Kodinhoitaja hinta

Kilpailuta kodinhoitaja hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä