Kotisiivous

Kotisiivous hinta

Kotisiivous

Paljonko maksaa kotisiivous?

Kotisiivouksen hinta on keskimäärin 175 €

Hinnan vaihteluväli 36 € – 573 €

Vertaile alueesi siivousyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Kotisiivous laskuri – Laske hinta-arvio heti

Hintalaskuri

kpl

Kotisiivouksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Kotisiivous – Mitä maksaa kotisiivous?

Päivitetty: 23.09.2023 klo 08:09

Kotisiivous maksaa keskimäärin noin 50 € – 260 € asunnon koosta, suoritettavista toimenpiteistä ja mahdollisista lisäpalveluista riippuen. Tuntihinta on tyypillisesti alhaisempi, mikäli kyseessä on jatkuva sopimus eli koti siivotaan puhtaaksi säännöllisin väliajoin.

Miten kotisiivouksen hinta muodostuu?

Kotisiivouksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kodin tai asunnon koko ja pinta-ala
  • siivouksen sisältö: pölyjen pyyhintä, matot, lattiat, märkätilat jne.
  • siivoukseen käytettävä aika

Saako kotisiivouksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kotisiivous saa kotitalousvähennystä. Kotisiivous on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 kotisiivouksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kodin puhdistuksesta helpotusta arkeen

Kodin siivoaminen on aikaa vievää puuhaa, etenkin lapsiperheissä. Kiireisessä arjessa ei välttämättä aina ehdi siivoamaan, jolloin avuksi voi pyytää kodin siivoojan. Saat kotisi siistiksi sekä järjestykseen ja näin aikaa vapautuu muuhunkin kuin siivoamiseen.

Joskus edessä saattaa myös olla tilanne, jolloin siivoaminen voi olla fyysisesti mahdotonta, kuten esimerkiksi sairauden johdosta. Siivous auttaa tällaisissakin tapauksissa pitämään kodin siistinä.

Kodin siivoukseen kuuluvat palvelut sekä tehtävät räätälöidään yleensä asiakaskohtaisesti toiveidesi pohjalta, näin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden.

Esimerkkejä siivouskohteista:

  • keittiö
  • wc
  • sauna
  • kylpyhuone
  • olohuone

Jatkuva viikkosiivous sopimuksen avulla

Kertasiivouksen lisäksi siivouksia voidaan tilata myös toistuvasti. Tällöin siivooja tulee aina sovittuna aikana esimerkiksi yhden tai kahden viikon välein. Jatkuvan siivouksen suurimpana etuna on yleensä edullisempi hinnoittelu. Toistuviin siivouksiin kuuluu yleensä kodin tavallinen siistiminen, mutta lisäpalveluiden tilaaminen, kuten ikkunanpesun, onnistuu helposti.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Kotisiivous hinta

Kilpailuta kotisiivous hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä