Mittatilaus-kaapit

Mittatilaus-kaapit hinta

Mittatilaus-kaapit

Paljonko maksaa mittatilaus-kaapit?

Mittatilaus-kaappien hinta on keskimäärin 956 €

Hinnan vaihteluväli 202 € 3 904 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

mittatilaus-kaappien hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mittatilaus-kaapit – Mitä maksaa mittatilaus-kaapit?

Päivitetty: 20.11.2023 klo 20:11

Vaatekaapin teettäminen maksaa keskimäärin noin 500 € – 2.000 € kaapin koosta, materiaalista ja varustelusta riippuen. Esimerkiksi makuuhuoneen suuri vaatekaappi peiliovineen voisi maksaa noin 1.200 €.

Miten mittatilaus-kaappien hinta muodostuu?

Mittatilauskaapin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • kuinka monta mittatilattavaa kaappia on
  • kaappien materiaalivalinnat
  • millaiset ovet ja kiinnitysmekanismit kaappeihin tulee
  • millaiset sisukset kaappeihin tulee

Komeron hintaan vaikuttaa esimerkiksi pinta-ala, rungon paksuus, valitut pintamateriaalit sekä kaappien tai lokeroiden määrä. Yksittäinen suurin hintaan vaikuttava tekijä on ovien materiaali, erityisesti liukuovissa. Kaappeihin saa myös erilaisia lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi led-valoja tai liukuovien hidastimia.

Mittatilatessa tuotteita jokainen kaappi on asennuspaikkansa kanssa lähes täysin uniikki yhdistelmä. Tarkan hinta-arvion antaminen on helpompaa, kun tiedossa on millainen ja minkäkokoinen kaappi ollaan asentamassa.

Yleensä kaappien mittoja ilmoitettaessa puhutaan kaapin ulkoreunojen mitoituksesta. Ensimmäiseksi mitataan huoneen tai asennuskohteen korkeus lattiasta kattoon ja vähennetään tästä mitasta n. 2cm niin saadaan kaapin korkeus. Sitten mitataan asennuspaikka myös leveyssuunnassa. Mikäli kaappi tulee seinän viereen tai asennetaan syvennykseen, vähennetään taas mitasta n. 2cm. Syvyyttä mitattaessa ei tarvitse jättää asennusväliä.

Saako mittatilaus-kaapeista kotitalousvähennystä?

Palvelusta mittatilaus-kaapit saa kotitalousvähennystä. Mittatilaus-kaapit on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 mittatilaus-kaappien kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Vaatekaappi mittojen mukaan

Mittatilauttavia kaappeja kannattaa erityisesti harkita, mikäli asennuskohde on normaalista poikkeava, eikä sopivaa kaappia tahdo löytyä tavallisesta valikoimasta. Mittatilatuilla kaapeilla saadaan erityisesti hankaliin asennuskohteisiin suurin kaappitila sekä paras tilankäyttö samassa paketissa.

Tavallisesti vaatekaappien ovet ovat tehty avattavaksi käyttäen saranoita. Yhä yleisempi tapa on hyödyntää kiskoja vaatekaapeissa, tällaisia ovia kutsutaan liukuoviksi. Liukuovet antavat modernin vaikutelman sekä niitä saa useilla eri pinnoituksilla, vaihtoehtoja liukuoviin ovat muun muassa:

  • Liukuovet lasipinnalla
  • Liukuovet peilipinnalla
  • Liukuovet kiiltopinnalla

Eteisen kaapisto mittatilaustyönä

Ensimmäiseksi kannattaa mitata alue leveys, syvyys sekä korkeussunnassa. Näin saat tarkat mitat siitä, minkäkokoista kaappia olet etsimässä. Eteisen kaappia valittaessa kannattaa muistaa se, että se on yleensä ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät astuessaan sisälle. Eteisen kaapin ulkonäön lisäksi suosittelemme huomioimaan sen, kuinka käytännöllinen kaappi mahtaa olla jokapäiväisessä käytössä.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Mittatilaus-peili hinta Mittatilausmatto hinta Mittatilauskalusteet hinta Mittatilaus-sohva hinta
Mittatilaus-kaapit hinta

Kilpailuta mittatilaus-kaapit hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä