Henkilövakuutus

Henkilövakuutus

Henkilövakuutus

Tarvitsetko palvelua
Henkilövakuutus?

Kilpailuta henkilövakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa henkilövakuutus?

Päivitetty: 31.01.2023 klo 18:01

Hakusessa vakuutus itselle tai muulle henkilölle? Henkilövakuutukset antavat turvaa esimerkiksi vahingon, sairastumisen, urheiluvamman, työkyvyttömyyden tai vaikkapa lomamatkalla tapahtuvan onnettomuuden varalle.

Mitä maksaa henkilövakuutus?

Katso hintasivu: Henkilövakuutus hinta

Saako henkilövakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta henkilövakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Halvin henkilön vakuutus vai laaja henkilön vakuutus?

Usein yllä olevaan kysymykseen osaa vastata parhaiten vakuutuksenottaja itse. Halvin henkilön vakuutus turvaa yleensä ainakin sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut tai taloudelliset menetykset. Omaan riskinsietokykyyn, toimeentuloon sekä vaikkapa harrastusten laajuuteen suhteuttaen vakuutuksia voi ottaa juuri itselle sopivan määrän. Laaja henkilön vakuutus voi olla turvana myös esimerkiksi ikävimmän sattuessa (läheisen kuolema), maailmanympärysmatkalla, urheillessa tai työkyvyttömyyden yllättäessä.

Vertaa henkilövakuutukset netissä

Mistä parhaat henkilövakuutukset? Henkilövakuutusten kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useampia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjouksia keskenään. Henkilövakuutusvertailun avulla vertailet esimerkiksi lapsivakuutukset, syntyvän lapsen vakuutukset, henkivakuutukset, tapaturmavakuutukset, sairausvakuutukset, työkyvyttömyysvakuutukset, matkavakuutukset sekä urheiluvakuutukset. Onnistuneessa vertailussa vakuutuksenottaja saa käytössä olevalla budjetilla laajimman mahdollisen vakuutusturvan.

Henkilövakuutussopimus helpottaa elämää

Monesti julkisen hoidon päivystys- tai leikkausjonot voivat tuntua kiusallisen pitkiltä. Pitkittyneet hoitoajat saattavat pidentää paranemista tai työkyvyn palautumista entisestään. Kun vakuutukset ovat kunnossa, pääset lääkäriin juuri silloin, kun itse haluat.

Tutustu henkilövakuutuksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle henkilövakuutus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kotivakuutus Autovakuutus Yritysvakuutus Eläinvakuutus Metsävakuutus Venevakuutus Liikennevakuutus Lapsivakuutus Lemmikkivakuutus Matkavakuutus Vauvavakuutus Tapaturmavakuutus Henkivakuutus Vastuuvakuutus Mopon vakuutus
Henkilövakuutus

Kilpailuta henkilövakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä