Henkilövakuutus

Henkilövakuutus

Henkilövakuutus

Tarvitsetko palvelua henkilövakuutus?

Kilpailuta henkilövakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Henkilövakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 06.09.2022 klo 13:09

Hakusessa vakuutus itselle tai muulle henkilölle? Henkilövakuutukset antavat turvaa esimerkiksi vahingon, sairastumisen, urheiluvamman, työkyvyttömyyden tai vaikkapa lomamatkalla tapahtuvan onnettomuuden varalle.

Mitä maksaa henkilövakuutus?

Katso hintasivu: Henkilövakuutus hinta

Saako henkilövakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta henkilövakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin henkilön vakuutus vai laaja henkilön vakuutus?

Usein yllä olevaan kysymykseen osaa vastata parhaiten vakuutuksenottaja itse. Halvin henkilön vakuutus turvaa yleensä ainakin sairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut tai taloudelliset menetykset. Omaan riskinsietokykyyn, toimeentuloon sekä vaikkapa harrastusten laajuuteen suhteuttaen vakuutuksia voi ottaa juuri itselle sopivan määrän. Laaja henkilön vakuutus voi olla turvana myös esimerkiksi ikävimmän sattuessa (läheisen kuolema), maailmanympärysmatkalla, urheillessa tai työkyvyttömyyden yllättäessä.

Vertaa henkilövakuutukset netissä

Mistä parhaat henkilövakuutukset? Henkilövakuutusten kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useampia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjouksia keskenään. Henkilövakuutusvertailun avulla vertailet esimerkiksi lapsivakuutukset, syntyvän lapsen vakuutukset, henkivakuutukset, tapaturmavakuutukset, sairausvakuutukset, työkyvyttömyysvakuutukset, matkavakuutukset sekä urheiluvakuutukset. Onnistuneessa vertailussa vakuutuksenottaja saa käytössä olevalla budjetilla laajimman mahdollisen vakuutusturvan.

Henkilövakuutussopimus helpottaa elämää

Monesti julkisen hoidon päivystys- tai leikkausjonot voivat tuntua kiusallisen pitkiltä. Pitkittyneet hoitoajat saattavat pidentää paranemista tai työkyvyn palautumista entisestään. Kun vakuutukset ovat kunnossa, pääset lääkäriin juuri silloin, kun itse haluat.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Henkilövakuutus

Kilpailuta henkilövakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä