Maatilavakuutus

Maatilavakuutus hinta

Maatilavakuutus

Paljonko maksaa maatilavakuutus?

Vertaile alueesi vakuutusyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Maatilavakuutuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Maatilavakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 30.06.2022 klo 15:06

Maatilan vakuutus maksaa keskimäärin noin 100 € – 5.000 € vuodessa riippuen mm. maatilan koosta ja arvosta, maatilan harjoittamasta toiminnasta sekä vakuutuksen kattavuudesta.

Miten maatilavakuutuksen hinta muodostuu?

Maatilavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • maatilan koko, kunto, käyttötarkoitus ja arvo
  • maatilavakuutuksen laajuus
  • enimmäiskorvausmäärät ja -rajat
  • omavastuun suuruus

Maatilan yleisimmät elinkeinot ovat maidon-, lihakarjan- tai siipikarjan tuotanto sekä viljely. Hintoja voi arvioida ainakin maatilan vakuutuksen laajuudella eli hankitaanko maatilalle vakuutus, joka turvaa omaisuuden, sadon ja toiminnan vai vakuutetaanko vain jokin edellä mainituista osa-alueista. Mitä laajemmat ja kattavammat turvat maatilalle ja sen toiminnalle haluaa, sitä suuremmiksi nousevat vakuutuskustannukset. Haluamme muistuttaa, että tarkimman kustannusarvion maatilavakuutuksesta saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako maatilavakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta maatilavakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Maatilojen vakuutusvertailu netissä

Mistä paras vakuutus maatilalle? Maatilavakuutuksen kilpailuttaminen on nykyaikana helppoa netissä. Maatiloihin liittyvien vakuutusten sisältö, laajuus sekä hinnat vaihtelevat melkoisen huomattavasti, joten maatilojen vakuutusten vertailu on usein kannattavaa. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä

Halvin maatilan vakuutus vai laaja maatilan vakuutus?

Riippuu siitä, kuinka paljon haluat itse kantaa riskiä. Tavallisissa tilanteissa halvin maatilan vakuutus eli suppea maatilan vakuutus rajaa usein osan maatilan omaisuudesta, toiminnasta tai sadosta vakuutuksen ulkopuolelle. Suppeampi maatilan vakuutus korvaa tavallisesti vain valitut osa-alueet eli esimerkiksi pelkästään tuotantorakennukset, eläimet, koneet tai kaluston. Laaja maatilan vakuutus korvaa yleensä esimerkiksi maatilan omaisuutta valitsemallasi tavalla sekä mahdollisesti maatilan toiminnan keskeytymisestä aiheutuvia kuluja.

Maatilavakuutussopimus monille eri maatiloille

Maatilat ovat monenlaisissa eri käyttötarkoituksissa ja olemme listanneet tähän muutamia esimerkkejä maatilojen elinkeinoista:

  • Lihakarjan tuotanto
  • Maitotalous
  • Metsätalous
  • Siipikarjan tuotanto
  • Viljan viljely

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Helppo ja erinomainen palvelu sinänsä. Tosin aina pitää muistaa ja ehdottomasti tarkistaa tarjouksen jättävän yrityksen tiedot sekä yrityksen saamat palautteet. Älä ikinä osta sikaa säkissä."

T

Tee

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

Maatilavakuutus hinta

Kilpailuta maatilavakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä