Vauvavakuutus

Vauvavakuutus hinta

Vauvavakuutus

Paljonko maksaa vauvavakuutus?

Vauvavakuutuksen hinta on keskimäärin 500 €

Hinnan vaihteluväli 176 € – 976 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Vauvavakuutuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Vauvavakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 17.11.2022 klo 19:11

Vauvan vakuutus maksaa keskimäärin noin 215 – 600 € vuodessa riippuen vauvojen lukumäärästä, vakuutuksen laajuudesta ja siitä, onko vauva vielä syntynyt vai ei.

Miten vauvavakuutuksen hinta muodostuu?

Vauvavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • vauvan tilanne: syntymätön, vastasyntynyt jne.
 • vauvavakuutuksen laajuus
 • vauvojen lukumäärä
 • omavastuun suuruus

Vauvan vakuuttaminen tapahtuu tyypillisesti jo raskauden aikana tai alle vuoden ikäisenä, mutta vakuutuksen ottaminen on mahdollista myös tämän jälkeen. Vauvavakuutusten hintavertailu tarkoittaa, että odottavat vanhemmat tai jo syntyneen vauvan huoltajat tekevät vertailun vauvavakuutusten sisällöstä ja hinnoista useamman eri vakuutusyhtiön kesken. Kokonaishintoja on mahdollista arvioida ensinnäkin sen mukaan, onko vauva syntynyt vielä vai ei. Tyypillisesti syntymättömän vauvan vakuutus on hieman kalliimpi suhteessa esimerkiksi neljän kuukauden ikäisenä otetulle vakuutukselle. Lisäksi kustannukset vaihtelevat myös vauvavakuutuksen laajuuden perusteella eli otetaanko vakuutus ainoastaan vauvalle vai myös esimerkiksi odottavalle äidille. Huomaathan, että tarkimman arvion vauvavakuutusten kuluista saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako vauvavakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta vauvavakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin vauvan vakuutus vai laaja vauvan vakuutus?

Vastaus tähän kysymykseen löytyy monesti odottavilta vanhemmilta tai huoltajilta. Riippuen vanhempien sekä vauvan kokonaistilanteesta, voidaan nykyään vakuutussisältö räätälöidä juuri omalle perheelle sopivaksi. Usein halvin vauvan vakuutus antaa vähemmän turvaa ja saattaa korvata vain esimerkiksi vauvan sairauksien sekä tapaturmien aiheuttamat hoitokulut. Toisaalta laaja vauvan vakuutus voi kattaa esimerkiksi odottavan äidin pitkäaikaisen sairaalahoidon sekä vastasyntyneen vauvan synnynnäisen sairauden tai vamman.

Vertaa vauvavakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus vauvalle? Vauvavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useita vakuutuksia sekä niiden sisältöjä keskenään. Vauvavakuutusvertailun avulla turvaat vauvallesi myös pitkäaikaisen sairaalahoidon, mikäli se syntyy esimerkiksi keskosena. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Vauvavakuutussopimus turvaa monia eri tilanteita

Vauvavakuutussopimuksen sisältö on mahdollista räätälöidä monin eri tavoin. Mitä erilaisia turvia äidille tai omalle vauvalle voisi esimerkiksi ottaa?

 • pitkäaikainen sairaalahoito äidille
  • sairaalahoidon tarve voi tulla jo raskausaikana, synnyttämisen yhteydessä tai parin kuukauden aikana synnytyksestä
 • pitkäaikainen sairaalahoito vauvalle
  • vauva voi tarvita sairaalahoitoa, mikäli raskausaika jää kesken tai jos synnytyksessä tapahtuu jotain odottamatonta
 • korvaus synnynnäisestä vammasta tai sairaudesta
 • reseptilääkitys
  • vauva voi tarvita esimerkiksi antibiootteja tai ihovoiteita
 • myöhemmän iän tapaturmat ja sairaudet
  • vauvojen vakuutuksia voi jatkaa monesti jopa vanhusikään asti
  • vakuutus voi korvata esimerkiksi tapaturman hoitokulut tai tapaturmasta syntyneen pysyvän haitan tai sairauden hoitokulut

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

Vauvavakuutus hinta

Kilpailuta vauvavakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä