Matkavakuutus

Matkavakuutus hinta

Matkavakuutus

Paljonko maksaa matkavakuutus?

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Matkavakuutuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Matkavakuutus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 26.11.2022 klo 23:11

Matkavakuutukset maksavat keskimäärin noin 40 € – 220 € vuodessa riippuen siitä, onko vakuutus määräaikainen vai jatkuva, katetaanko myös matkatavat ja mikä on vakuutuksen laajuus.

Miten matkavakuutuksen hinta muodostuu?

Matkavakuutuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • matkavakuutuksen tyyppi: jatkuva, määräaikainen
  • vakuutetaanko myös matkatavarat
  • matkavakuutuksen laajuus

Matkustajavakuutuksen avulla voidaan turvata kätevästi kaikki matkustajat sekä usein myös matkatavarat. Matkavakuutusten hintavertailu tarkoittaa, että matkustava henkilö tai matkalle lähtijä vertailee matkavakuutusten sisältöjä, kattavuutta sekä hintoja useiden eri vakuutusyhtiöiden kesken. Kuluja voi hahmotella ensinnäkin matkustajavakuutuksen tyypin perusteella eli onko kyseessä jatkuva vai määräaikainen vakuutus. Lyhyemmille matkoille määräaikaisen eli kertaluontoisen vakuutuksen voi saada esimerkiksi 40,00 eurolla ja jatkuvan vakuutuksen vuosimaksut ovat tyypillisesti 65,00 € – 180,00 € vuodessa. Hintoihin voi vaikuttaa myös vakuutuksen laajuudella eli vakuutetaanko myös matkatavarat, matkan keskeytyminen tai vaikkapa lääkintälento takaisin Suomeen. Huomaathan, että tarkimman arvion matkavakuutusten kuluista saat jättämällä tarjouspyynnön Kodinplazaan.

Saako matkavakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta matkavakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin matkustajavakuutus vai laaja matkustajavakuutus?

Monesti tähän kysymykseen osaa antaa parhaimman vastauksen matkustaja itse. Loppupeleissä kyse on matkailijan riskinsietokyvystä ja myös matkan tarkoituksesta. Monesti halvin matkustajavakuutus korvaa esimerkiksi matkalla alkaneen sairauden hoitokulut sekä kadonneet matkatavarat, mutta ei esimerkiksi matkan peruuntumisesta aiheutuvia kuluja. Laaja matkustajavakuutus voidaan puolestaan sopia korvaamaan esimerkiksi kaikenlaiset tapaturmat, matkan peruuntuminen tai vaikkapa ambulanssilento takaisin Suomeen.

Vertaa matkavakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus matkalle? Matkavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että matkalle lähtijä vertailee ennen matkaa useampia matkavakuutuksia sekä niiden kattavuutta keskenään. Matkavakuutusvertailun avulla katat sujuvasti esimerkiksi kaikki hoitokulut ilman ylärajaa tai omavastuuta. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Jatkuva tai määräaikainen matkavakuutussopimus eri tarpeisiin

Matkavakuutussopimuksia on yleensä kahdenlaisia. Mistä matkaaja tietää, kumpi sopii omiin tarpeisiin paremmin? Tässä pari vinkkiä:

  • jatkuva matkavakuutus
    • sopii etenkin henkilöille, jotka matkustelevat tiuhaan tahtiin esimerkiksi enemmän kuin 2–3 kertaa vuodessa tai jos matkan pituuden ovat useita viikkoja tai kuukausia
  • määräaikainen matkavakuutus
    • sopii etenkin yksittäiselle matkalle ja jos matkoja tehdään keskimäärin noin yksi kappale vuodessa

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

Matkavakuutus hinta

Kilpailuta matkavakuutus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä