Vuokranantajan vakuutus

Vuokranantajan vakuutus

Vuokranantajan vakuutus

Tarvitsetko palvelua vuokranantajan vakuutus?

Kilpailuta vuokranantajan vakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Vuokranantajan vakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 24.11.2022 klo 11:11

Hakusessa vakuutus vuokranantajalle? Erilaiset vuokranantajan vakuutukset, myös huoneistoturvavakuutus tai sijoitusasunnon vakuutus, turvaavat vahingon sattuessa esimerkiksi asunnon pinnat ja kiinteät kalusteet sekä mahdollisesti myös keskeytyneet vuokratulot.

Mitä maksaa vuokranantajan vakuutus?

Katso hintasivu: Vuokranantajan vakuutus hinta

Saako vuokranantajan vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta vuokranantajan vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin vuokranantajavakuutus vai laaja vuokranantajavakuutus?

Sijoitusasuntojen omistaminen ja vuokraaminen on nykypäivänä yleistä. Minkälainen vakuutus sitten olisi riittävä vuokranantajan näkökulmasta? Halvin vuokranantajavakuutus tyypillisesti kattaa ainakin asunnon omistajan vastuulla olevat pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet, kuten esimerkiksi astianpesukoneen hajoamisen ja siitä aiheutuvan parkettilattian uusimisen. Laaja vuokranantajavakuutus voidaan puolestaan solmia turvaamaan myös esimerkiksi riitatilanteista aiheutuvia asianajo- ja oikeudenkäyntipalkkioita, vuokralaisen raivokohtauksesta aiheutuneita vahinkoja tai vaikkapa keskeytynyttä vuokranmaksua.

Vertaa vuokranantajan vakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus vuokranantajalle? Vuokranantajavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useampia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjouksia keskenään. Vuokranantajavakuutusvertailun avulla turvaat omistamasi huoneiston ennalta arvaamattomilta vahingoilta sekä mahdollisesti myös vuokralaisen tahallisesti aiheuttamilta vahingoilta.

Vuokranantajavakuutussopimus antaa mielenrauhan

On hyvin yleinen käytäntö, että vuokrasopimuksessa vuokralaista vaaditaan ottamaan asuntoon kotivakuutus. Vuokralaisen oma vakuutus ei välttämättä kuitenkaan riitä turvaamaan kaikkia vahinkoja ja lisäksi vuokralaisen oman vakuutuksen voimassaoloa on hankala seurata käytännössä. Vuokranantajan vakuutussopimus on hyvä olla olemassa, sillä se täydentää tarvittaessa asukkaan omaa vakuutusta tai korvaa kokonaan puuttuvan vakuutuksen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Vuokranantajan vakuutus

Kilpailuta vuokranantajan vakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä