Vuokranantajan vakuutus

Vuokranantajan vakuutus

Vuokranantajan vakuutus

Tarvitsetko palvelua
Vuokranantajan vakuutus?

Kilpailuta vuokranantajan vakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa vuokranantajan vakuutus?

Päivitetty: 19.02.2024 klo 14:02

Hakusessa vakuutus vuokranantajalle? Erilaiset vuokranantajan vakuutukset, myös huoneistoturvavakuutus tai sijoitusasunnon vakuutus, turvaavat vahingon sattuessa esimerkiksi asunnon pinnat ja kiinteät kalusteet sekä mahdollisesti myös keskeytyneet vuokratulot.

Mitä maksaa vuokranantajan vakuutus?

Katso hintasivu: Vuokranantajan vakuutus hinta

Saako vuokranantajan vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta vuokranantajan vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Halvin vuokranantajavakuutus vai laaja vuokranantajavakuutus?

Sijoitusasuntojen omistaminen ja vuokraaminen on nykypäivänä yleistä. Minkälainen vakuutus sitten olisi riittävä vuokranantajan näkökulmasta? Halvin vuokranantajavakuutus tyypillisesti kattaa ainakin asunnon omistajan vastuulla olevat pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet, kuten esimerkiksi astianpesukoneen hajoamisen ja siitä aiheutuvan parkettilattian uusimisen. Laaja vuokranantajavakuutus voidaan puolestaan solmia turvaamaan myös esimerkiksi riitatilanteista aiheutuvia asianajo- ja oikeudenkäyntipalkkioita, vuokralaisen raivokohtauksesta aiheutuneita vahinkoja tai vaikkapa keskeytynyttä vuokranmaksua.

Vertaa vuokranantajan vakuutukset netissä

Mistä paras vakuutus vuokranantajalle? Vuokranantajavakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useampia vakuutusyhtiöitä sekä vakuutustarjouksia keskenään. Vuokranantajavakuutusvertailun avulla turvaat omistamasi huoneiston ennalta arvaamattomilta vahingoilta sekä mahdollisesti myös vuokralaisen tahallisesti aiheuttamilta vahingoilta.

Vuokranantajavakuutussopimus antaa mielenrauhan

On hyvin yleinen käytäntö, että vuokrasopimuksessa vuokralaista vaaditaan ottamaan asuntoon kotivakuutus. Vuokralaisen oma vakuutus ei välttämättä kuitenkaan riitä turvaamaan kaikkia vahinkoja ja lisäksi vuokralaisen oman vakuutuksen voimassaoloa on hankala seurata käytännössä. Vuokranantajan vakuutussopimus on hyvä olla olemassa, sillä se täydentää tarvittaessa asukkaan omaa vakuutusta tai korvaa kokonaan puuttuvan vakuutuksen.

Tutustu vuokranantajan vakuutuksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle vuokranantajan vakuutus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Kotivakuutus Autovakuutus Yritysvakuutus Eläinvakuutus Metsävakuutus Venevakuutus Liikennevakuutus Lapsivakuutus Lemmikkivakuutus Matkavakuutus Vauvavakuutus Tapaturmavakuutus Henkivakuutus Vastuuvakuutus Mopon vakuutus
Vuokranantajan vakuutus

Kilpailuta vuokranantajan vakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä