Viemärin sukitus

Tarvitsetko palvelua viemärin sukitus?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta viemärin sukitus 

Viemäriputkien sukitus kannattaa kilpailuttaa

Viemärin sukittaminen on moderni sekä kustannustehokas tapa toteuttaa viemäriputkien saneeraus ilman asunnon pintarakenteiden purkamista. Sukitus on myös nopea sekä asukasystävällinen tapa toteuttaa kodin putkiremontti, sillä sukitus kestää alle viikon – eikä kodista tarvitse tänä aikana muuttaa pois.

Vertaile viemärisukitukset helposti

Riippumatta sukitustyön laajuudesta tai putkien sijainnista, Kodinplazasta löydät sopivan tekijän haluamaasi sukitukseen. Sukitustöihin liittyy:

 • Putkiston kuvaus sekä sukituksen valmistelu
 • Sukituksen asentaminen
 • Dokumentaatio sekä viimeistelyt

Tarjouspyyntöjä

7 metriä sukitusta, yksi märkäkaivo

Viemäriin tarvitaan 7 metriä sukitusta. Viemäri on kuvattu ja siinä on reikä. Yhteydenotot puhelimitse.
Paikkakunta Pori
Rakennuksen tyyppi En osaa sanoa
Käyttöpinta-ala En osaa sanoa
Kerrosten lukumäärä 1
Viemäripisteiden lukumäärä 3 tai alle
Viemäriputkiston asennusvuosi En osaa sanoa

Rintamamiestalon viemärisukitus .

Taloon on uusittu viemäriputket kellarikerroksesta ylöspäin. Sukitus pitäisi tehdä kellarikerroksen lattian alla oleviin valurauta putkiin. Päärunkoa noin 10-15m. Siihen yhdistyy keittiöstä laskeva viemäriputki 75mm. Uusittu sekin kellarikerroksen yläpuolelle. Lisäksi kellarissa on 2 lattiakaivoa. Toinen Lattiakaivo sijaitsee vanhassa suihku ja saunatilassa. (nykyisessä pyykkituvassa). Toinen kaivo sijaitsee pannuhuoneessa . Pannuhuoneeseen laskeutuu yläkerrasta pääviemärilinja joka vaihtuu lattian alle mentäessä valurautaputkeksi. Talo on liitetty kunnan viemäriverkkoon. trakistuskaivo sijaitsee noin 1,5m talon nurkalta. Tarkistuskaivon välissä on pieniosa betoniputkea josta kasvaa tällä hetkellä noin 2-3cm vahva yksittäinen juuri putken sisään tehden usein tukosta putkeen. Betoniputki yhdistyy talon sisään mentäessä valurautaputkiksi. Juuri kasvaa valurauta ja betoniputken liitoskohdasta. Valurautainen päärunkoputki on kuvattu tutun toimesta kameralla ja putki on todettu sisäpinnaltaan suht hyväksi ikäisikseen. Ei siis ole ruostunut umpeen ja näyttäisi olevan vielä ehjä. Haarakohtia ei ole kuvattu. Haluaisin tarjouksia siis putken sukituksesta/ mahdollisista korjaustöistä. Paras vaihtoehto olisi jos paikanpäälle saisi asiantuntijan käymään ja tekemään tarjouksen / hinta-arvion. Ottakaa yhteyttä ja voin vaikka esitellä putket ja kohteen videopuhelulla. Paras aika tavoitella arkisin klo: 15:30 jälkeen ja viikonloppuisin 24/7. Kohde sijaitsee Alavuden Tuurissa parinminuutin päässä Keskisen kyläkaupasta.
Paikkakunta Alavus
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 100 - 125 m2
Kerrosten lukumäärä 1
Viemäripisteiden lukumäärä 4
Viemäriputkiston asennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Pääviemärin kahden siihen yhtyvän viemärilinjan sukitus tai päällystys.

Vaatimus kotivakuutuskelpoinen ratkaisu. Koko valurautainen päälinja kaivolle asti n. 15 m. Kunto vuosi sitten arvioitu ikäisekseen hyväksi, kuvausvideo olemassa.
Paikkakunta Hollola
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 75 - 100 m2
Kerrosten lukumäärä 1
Viemäripisteiden lukumäärä 4
Viemäriputkiston asennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Aiheeseen viemärin sukitus liittyviä sivuja

Putkien sukitus on varteenotettava vaihtoehto tavalliselle putkiremontille

Suurin sukituksesta saatava hyöty on tavanomaista putkiremonttia huomattavasti edullisempi hintalappu. Sukituksen muita hyötyjä ovat nopea toteutusaikataulu sekä putkien vaihtamista vastaavan käyttöiän kasvun, joka on noin viisikymmentä vuotta.    

Putkia sukitusta suoritettaessa yhtäkään taloon liittyvää rakennetta ei tarvitse purkaa, vaan epoksisukka syötetään paineilman avulla viemäristä putkistoon. Sukka muodostaa kestävän ja kovan pinnan putken sisäpuolelle. Sukan avulla voidaan peittää niin reiät kuin halkeamatkin vanhasta putkesta. Epoksinen pinta kestää hyvin korroosiota sekä syöpymistä.

Sukituksen työvaiheet

Ennen sukituksen alkamista, mahdollisesti likaantuvat paikat suojataan, kuten esimerkiksi lattiat ja seinät. Vesikalusteiden poistaminen kuuluu myös ennen sukitusta tehtäviin toimenpiteisiin.

Sukitus alkaa lähes poikkeuksetta putkien kuvauksella. Kuvaus paljastaa putkiston kunnon, jotta putkisto voidaan täysin puhdistaa. Painevesi sekä jyrsiminen poistavat putkistosta ylimääräiset kertymät sekä mahdolliset tukokset.

Siistiin putkeen voidaan nyt asentaa itse sukka. Viemäreihin syötetään epoksinen sukka, joka kuivuessaan muodostaa kestävän elastisen pinnan. Putkiston haarakohtiin lisätään yleensä enemmän materiaalia, jotta voidaan varmistua rasituskohtien kestävyydestä.

Lopuksi sukitetut viemärit kuvataan uudelleen, jolloin sukitettujen putkien kunnosta voidaan varmistua. Viimeiseksi irrotetut vesikalusteet asennetaan paikalleen sekä suojaukset poistetaan.

Viemäriputkien sukitus sopii kaikkiin talotyyppeihin

Sukitus voidaan tehdä asuntoon kuin asuntoon, asumismuodosta riippumatta. Kerros- ja rivitaloissa sukituksen toteutumisesta vastaa yleensä taloyhtiö.

Yleisimpiä sukituskohteita:

 • Omakotitalon sukitus
 • Kerrostalon sukitus
 • Rivitalon sukitus
 • Paritalon sukitus

Sukitus sopii kaikille putkille riippumatta putken materiaalista. Sukitettaviin putkityyppeihin kuuluu esimerkiksi:

 • Valurautaputket
 • Betoniputket
 • PVC-putket

Kilpailuta viemärin sukitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä