Ikkunapeltien asennus

Ikkunapeltien asennus

Ikkunapeltien asennus

Tarvitsetko palvelua ikkunapeltien asennus?

Vertaile alueesi yritykset ja kilpailuta ikkunapeltien asennus

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa ikkunapeltien asennus?

Päivitetty: 27.10.2023 klo 11:10

Uudet ikkunapellit hakusessa tai vanhojen uusiminen edessä? Ikkunan vesipelti ohjaa sadeveden ikkuna- ja talorakenteiden ulkopuolelle.

Monesti ikkunapellitykset voidaan hankkia myös asennettuna.

Mitä maksaa ikkunapeltien asennus?

Katso hintasivu: Ikkunapeltien asennus hinta

Saako ikkunapeltien asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ikkunapeltien asennus saa kotitalousvähennystä. Ikkunapeltien asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 ikkunapeltien asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Myös ikkunan vesipelti asennus

Toinen nimitys ikkunapellille on ikkunan vesipelti ja kyseessähän on samaa tarkoittava asia. Joka tapauksessa asentaminen alkaa ikkuna-aukon leveyden mittaamisella. Jos ikkunapellit ovat hankittu valmiiksi, voidaan niihin tehdä suoraan merkintä oikeasta mitasta. Tässä kohtaa olisi tärkeä huomioida reunanostojen tekeminen, jotka ovat erilaisten suositusten mukaan noin 3 cm per reuna eli lisäävät kokonaismittaa yhteensä noin 6 cm.

Mikäli ikkunapeltejä ei ole toimitettu mittatilaustyönä vaan ns. pitkästä materiaalista, voidaan sopiva pellin pituus leikata esimerkiksi peltisaksia hyödyntämällä. Reunanostojen tekemisen jälkeen ikkunapelti voidaan asentaa paikalleen siten, että se istuu tukevasti mitoitetussa kohdassa. Kiinnitysreiät peltiin voidaan porata esimerkiksi porakoneen avulla. Noin 1,25 metrin matkalle voi porata noin neljä kiinnitysreikää, joihin lopuksi laitetaan ruuvit. Ruuvien avulla pelti kiinnitetään ikkunankarmiin. Avoimen nurkan tiivistämiseen voi käyttää elastista massaa.

Ikkunapellitykset kaikkialla Suomessa

Uusi pelti vanhan tilalle? Toisinaan kyseessä saattaa olla myös ikkunapeltien uusiminen. Mikäli ikkunarakenteet ovat kunnossa, voidaan vanha ikkunapelti irrottaa paikaltaan ja tilalle kiinnittää uusi ikkunapelti edellä mainittujen ohjeiden mukaan.

Tutustu ikkunapeltien asennuksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle ikkunapeltien asennus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Sälekaihtimien asennus Ikkunan asennus Lämpölasin asennus ABLOY aukipitolaite WF881 asennus Hirsitalon ikkunan asennus Hyttyspuitteen asennus Ikkunalasin asennus Ikkunan aukipitolaitteen asennus Ikkunan karmin asennus Ikkunan saranan asennus Ikkunan tippalistan asennus Ikkunoiden ja ovien asennus Ikkunoiden kiinnitys Isojen ikkunoiden asennus Karmittoman ikkunan asennus

Kilpailuta ikkunapeltien asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä