Ikkunapeltien asennus

Tarvitsetko palvelua ikkunapeltien asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta ikkunapeltien asennus 

Ikkunapellitys kannattaa kilpailuttaa

Ikkunapellin tehtävä on ohjata sadevesi ikkuna- ja talorakenteiden ulkopuolelle.

Vertaile ikkunapellin asennus helposti

Minkälaista ikkunapellin asennustyötä etsitkään, löydät ikkunapeltien erikoisosaajat Kodinplazasta. Ikkunapelteihin liittyy:

  • pellin pituus
  • peltien reunanostot noin 3 cm
  • pellin väri ja materiaali

Aiheeseen ikkunapeltien asennus liittyviä sivuja

Myös ikkunan vesipelti asennus

Toinen nimitys ikkunapellille on ikkunan vesipelti ja kyseessähän on samaa tarkoittava asia. Joka tapauksessa asentaminen alkaa ikkuna-aukon leveyden mittaamisella. Jos ikkunapellit ovat hankittu valmiiksi, voidaan niihin tehdä suoraan merkintä oikeasta mitasta. Tässä kohtaa olisi tärkeä huomioida reunanostojen tekeminen, jotka ovat erilaisten suositusten mukaan noin 3 cm per reuna eli lisäävät kokonaismittaa yhteensä noin 6 cm.

Mikäli ikkunapeltejä ei ole toimitettu mittatilaustyönä vaan ns. pitkästä materiaalista, voidaan sopiva pellin pituus leikata esimerkiksi peltisaksia hyödyntämällä. Reunanostojen tekemisen jälkeen ikkunapelti voidaan asentaa paikalleen siten, että se istuu tukevasti mitoitetussa kohdassa. Kiinnitysreiät peltiin voidaan porata esimerkiksi porakoneen avulla. Noin 1,25 metrin matkalle voi porata noin neljä kiinnitysreikää, joihin lopuksi laitetaan ruuvit. Ruuvien avulla pelti kiinnitetään ikkunankarmiin. Avoimen nurkan tiivistämiseen voi käyttää elastista massaa.

Ikkunapellitykset kaikkialla Suomessa

Uusi pelti vanhan tilalle? Toisinaan kyseessä saattaa olla myös ikkunapeltien uusiminen. Mikäli ikkunarakenteet ovat kunnossa, voidaan vanha ikkunapelti irrottaa paikaltaan ja tilalle kiinnittää uusi ikkunapelti edellä mainittujen ohjeiden mukaan.

Kilpailuta ikkunapeltien asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä