Kylpyhuoneen maalaus

Kylpyhuoneen maalaus

Kylpyhuoneen maalaus

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneen maalaus?

Kilpailuta kylpyhuoneen maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kylpyhuoneen maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 04.01.2023 klo 20:01

Kylpyhuoneen maalaaminen on monesti edullisin vaihtoehto lisätä kylpyhuoneen viihtyvyyttä. Kylpyhuoneen maalit ovat kehittyneet vuosien saatossa.

Mitä maksaa kylpyhuoneen maalaus?

Katso hintasivu: Kylpyhuoneen maalaus hinta

Saako kylpyhuoneen maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneen maalaus saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneen maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kylpyhuoneen maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kylpyhuoneen laattojen maalaus

Laattojen maalaus kylpyhuoneessa alkaa esivalmisteluilla, joiden aikana irtotavarat ja kalusteet poistetaan tarvittavilta osin. Soodapohjaisen maalarinpesuaineen käyttö on yksi vaihtoehto maalipesussa. Pintoja ei kannata pestä esimerkiksi yleispesu- tai rasvanpoistoaineilla, sillä ne saattavat muodostaa kalvon laattojen päälle. Kalvo estää maalipinnan kunnollisen tarttumisen laatan päälle.

Kylpyhuoneen katon maalaus

Kun kylpyhuoneen seinät on saatu maalattua, voidaan seuraavaksi tehdä kylpyhuoneen tai pesuhuoneen katon maalaus. Katon pinta määrittää sopivan maalaustyylin ja materiaalin ja maali kylpyhuoneen kattoon valitaankin näiden perusteella. Kylpyhuoneen paneelikattoon voidaan käyttää esimerkiksi 5% alkydiohennetta pohjamaalina, jonka jälkeen pinnat voi maalata 1–2 kertaa pintamaalin avulla. Monesti paneeleiden maalaus on helpompaa tehdä lattialla verrattuna siihen, että maalaus suoritetaan kattoon. Mikäli siis mahdollista, kannattaa irrottaa paneelit ennen maalausta.

Kylpyhuoneen lattian maalaus

Kylpyhuoneen lattialaattojen maalaus on seinien maalausta sikäli helpompaa, että usein lattiamaali kuivuu nopeammin ja uuden maalikerroksen voi vetää pinnoille jo 3–4 tunnin kuluessa ensimmäisestä kerroksesta. Kuten aina, vesieristeiden kunto tulee olla moitteeton ennen maalaustöitä.

Myös märkätilojen ja pesuhuoneen maalaus

Märkätilan maalaus tai pesuhuoneen maalaus ovat usein synonyymejä, jotka tarkoittavat kylpyhuoneen maalaamisen kanssa täysin samaa asiaa. Mitä tahansa edellä mainituista olitkaan maalaamassa, löydät siihen tekijän Kodinplazan kautta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kylpyhuoneen maalaus

Kilpailuta kylpyhuoneen maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä