Betonilattian korjaus

Betonilattian korjaus

Betonilattian korjaus

Tarvitsetko palvelua betonilattian korjaus?

Kilpailuta betonilattian korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Betonilattian korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 13.10.2022 klo 15:10

Betonilattian korjaaminen tai kunnostus voi tarkoittaa esimerkiksi yksittäisten saumojen ja halkeamien paikkausta tai vaikkapa painaumien oikaisua sekä kaatojen korjausta.

Mitä maksaa betonilattian korjaus?

Katso hintasivu: Betonilattian korjaus hinta

Saako betonilattian korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta betonilattian korjaus saa kotitalousvähennystä. Betonilattian korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 betonilattian korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa betonilattioiden paikkaamisesta ja korjaamisesta

Betonilattioiden pintaan syntyy halkeamia betonin kutistumisen ja rasituksen vuoksi. Ajan kuluessa betonin saumoista ja koloista rakenteisiin pääsevä vesi aiheuttaa rapautumista ja korroosiota. Betonilattian vaatima korjaustapa riippuu vaurioista ja vaurioiden laajuudesta. Mikäli betonilattiassa on vain pieniä halkeamia, voi riittävä korjausmenetelmä olla halkeilleen lattian injektointi tai uudelleen pinnoitus. Mikäli betonilattian vauriot ovat suurempia, saattaa parhaaksi korjausmenetelmäksi tulla vanhan ja paksun kerroksen poistaminen betonilattian pinnasta ja uuden betonipinnan tekeminen. Korjaustoimenpiteet saattavat tulla kyseeseen myös silloin, kun betonipintaan on imeytynyt öljyjä ja rasvoja tai betonipinta on muutoin kokenut epämuodostumia.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Betonilattian korjaus

Kilpailuta betonilattian korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä