Lattian hionta

Lattian hionta – Mitä tarkoittaa lattian hionta?

Lattian hionta

Tarvitsetko palvelua lattian hionta?

Kilpailuta lattian hionta nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian hionta – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.05.2023 klo 12:05

Lattian hiominen voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun lattiapinnasta halutaan tehdä tasaisempi tai kun nykyistä lattiamateriaalia päätetään kunnostaa. Hiomalla saadaan poistettua kolot, naarmut ja muut aikojen saatossa tulleet käytön jäljet lattiapinnasta.

Mitä maksaa lattian hionta?

Katso hintasivu: Lattian hionta hinta

Saako lattian hionnasta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian hionta saa kotitalousvähennystä. Lattian hionta on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 lattian hionnan kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Vanhan lattian hiominen ja käsittely

Vanha lattia hiotaan monesta eri syystä ja yleisimmin lattia hiotaan muutettaessa uuteen asuntoon. Muuton yhteydessä asunto on valmiiksi tyhjillään ja vanha – kulunut – lattiapinta on helppo hioa ja käsitellä, koska kalusteita ei tarvitse erikseen siirrellä pois hiontatyön tieltä. Toisaalta vanhasta lattiasta kannattaa pitää huolta hiomalla ja huoltamalla se, vaikka muutto ei omalle kohdalle olisi osumassakaan. Hionta- ja pintahuoltotyöväli on lattian materiaalista ja käytöstä riippuen noin 10-15 vuotta. Hionnan ja pintakäsittelyn jälkeen lattiapinta tuntuu ja näyttää taas hyvältä. Säännöllisesti ja oikeilla menetelmillä hoidetut lattiat kestävät vuosikymmeniä, mikäli mitään suurempaa vahinkoa ei tapahdu.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian hionta

Kilpailuta lattian hionta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä