Lattian korjaus

Lattian korjaus

Lattian korjaus

Tarvitsetko palvelua lattian korjaus?

Kilpailuta lattian korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 11.10.2022 klo 13:10

Lattiat eivät kestä ikuisesti ja lattioiden kunnostus, paikkaus tai korjaaminen kannattaa suorittaa heti jos huomaa, että lattia alkaa painumaan, kohoamaan, narisee epätavallisen paljon tai lattiaan on syntynyt näkyviä halkeamia, koloja, rakoja tai muita epätasaisuuksia.

Mitä maksaa lattian korjaus?

Katso hintasivu: Lattian korjaus hinta

Saako lattian korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian korjaus saa kotitalousvähennystä. Lattian korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 lattian korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Ammattilainen korjaamaan lattia

Korjaus aloitetaan selvittämällä, miten lattiapohja on rakennettu, kuinka vanha lattia on ja mitä materiaaleja siinä on käytetty. Edellä mainitut tiedot riittävät usein siihen, että ammattilainen osaa kertoa miksi lattia on vioittunut ja miten ongelma saadaan parhaiten korjattua. Lattian pinta on helppo ja nopea korjata, mutta mikäli ongelma johtuu rakenteellisesta virheestä tai kosteudesta, voi edessä olla erittäin työläs ja kallis korjaustyö. Lattiapinta kannattaa siis korjata hyvissä ajoin ja etenkin märkätilojen lattiat tulee korjauttaa ja tutkia heti, kun huomaat korjaustarpeen. Oikeilla välineillä ja menetelmillä lattian korjaaminen sujuu ammattilaisilta vaikeimmissakin tilanteissa. Lattiakorjauksen erikoisosaajat ja ammattilaiset löydät Kodinplazasta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian korjaus

Kilpailuta lattian korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä