Lattian korjaus

Tarvitsetko palvelua lattian korjaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi lattiayritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta lattian korjaus

Lattian korjaaminen kaikkialle Suomessa

Lattiat eivät kestä ikuisesti ja korjaaminen kannattaa suorittaa heti jos huomaa, että lattia alkaa painumaan, kohoamaan, narisee epätavallisen paljon tai lattiaan on syntynyt näkyviä halkeamia, koloja, rakoja tai muita epätasaisuuksia. Ajoissa suoritettu korjaus estää laajempien vahinkojen syntymisen ja pidentää lattian käyttöikää merkittävästi.

Vertaile lattioiden korjaustyöt helposti

Minkälaisesta lattiasta tai siihen liittyvästä korjaus-, paikkaus- tai kunnostustoimeenpiteestä onkaan kyse, löydät lattiakorjauksiin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Tietoa:

  • lattiapintoja ja –materiaaleja on useita erilaisia
  • korjaustavan valintaa vaihtelee eri materiaalien välillä
  • korjaustoimenpiteet vaihtelevat kohteiden välillä

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Rossipohja ja märkätila
Oulu
Paikkakunta Oulu
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Lattian pinta-ala 20 m2 tai alle
Lattian materiaali Puu
Lattian asennusvuosi 2000-luvulla
Lattian sijainti Sisätila – märkätila,Ulkotila

Rossipohja ja märkätila

suihkutilat 4,2 neliötä ja saunatilat 2,7 neliötä. Kyseessä 2004 rakennettu Älvsbytalo eli siis rossipohja on, kylpyhuoneen lattiat ruvennut narisemaan pitäisi siis kiilata? alhaalta päin sekä muovimatto kyseisissä tiloissa pitäisi vaihtaa uuteen tai vaihtoehtoisesti pinnoittaa jollain päälle?

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta lattian korjaus

Ammattilainen korjaamaan lattia

Korjaus aloitetaan selvittämällä, miten lattiapohja on rakennettu, kuinka vanha lattia on ja mitä materiaaleja siinä on käytetty. Edellä mainitut tiedot riittävät usein siihen, että ammattilainen osaa kertoa miksi lattia on vioittunut ja miten ongelma saadaan parhaiten korjattua. Lattian pinta on helppo ja nopea korjata, mutta mikäli ongelma johtuu rakenteellisesta virheestä tai kosteudesta, voi edessä olla erittäin työläs ja kallis korjaustyö. Lattiapinta kannattaa siis korjata hyvissä ajoin ja etenkin märkätilojen lattiat tulee korjauttaa ja tutkia heti, kun huomaat korjaustarpeen. Oikeilla välineillä ja menetelmillä lattian korjaaminen sujuu ammattilaisilta vaikeimmissakin tilanteissa. Lattiakorjauksen erikoisosaajat ja ammattilaiset löydät Kodinplazasta.

Kilpailuta lattian korjaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä