Parketin korjaus

Parketin korjaus

Parketin korjaus

Tarvitsetko palvelua parketin korjaus?

Kilpailuta parketin korjaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parketin korjaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 03.08.2022 klo 20:08

Naarmu, kolo tai muu vaurio parketissa? Parkettilattian paikkaus, kunnostus tai suurempikin korjaaminen on monesti mahdollista tehdä huomaamattomasti.

Mitä maksaa parketin korjaus?

Katso hintasivu: Parketin korjaus hinta

Saako parketin korjauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parketin korjaus saa kotitalousvähennystä. Parketin korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 parketin korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Hyvä tietää parkettilattian korjaamisesta

Parkettilattian pintavauriot pystytään yleensä korjaamaan ja saamaan täysin piiloon. Pienet naarmut ja kolhut saadaan yleensä paikattua vahaamalla. Hieman isommat tai syvemmät kolot ja urat voidaan hoitaa tarkoituksenmukaisilla paikkausaineilla. Toisinaan pintavaurioiden korjaaminen saattaa vaatia kevyttä hiontaa ja pintakäsittelyä. Parkettia korjattaessa on hyvä muistaa, että mitä laajemmalta alueelta parkettilattiaa täytyy korjata, sitä haastavampaa lopputuloksesta on saada huomaamaton. Parketin sävy ja väri muuttuvat vuosien saatossa, esimerkiksi auringon UV-säteilyn vaikutuksesta ja tällaista – parketin ikääntymistä – on erittäin vaikeaa jäljitellä. Parketin kosteusvauriot ovat haastavimpia parketin korjaustöitä. Kosteusvauriotilanteissa kannattaa pyytää ammattilainen paikalle suorittamaan kosteusmittaus ja korjaustarpeen katselmus.

Yleisimpiä parkettilattian korjaustöitä:

  • kolojen paikkaus
  • naarmujen korjaus
  • vanhan parketin kunnostus
  • kastuneen parketin korjaus

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parketin korjaus

Kilpailuta parketin korjaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä