Kokolattiamaton pesu

Kokolattiamaton pesu

Kokolattiamaton pesu

Tarvitsetko palvelua kokolattiamaton pesu?

Kilpailuta kokolattiamaton pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kokolattiamaton pesu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 24.10.2022 klo 19:10

Säännöllinen kokolattimaton tai muun tekstiililattian puhdistus tai peseminen voidaan tehdä esimerkiksi harjaavalla mattosuuttimella, höyrypesurilla tai vaikkapa painehuuhtelukoneella, mikäli matto kestää vetää.

Mitä maksaa kokolattiamaton pesu?

Katso hintasivu: Kokolattiamaton pesu hinta

Saako kokolattiamaton pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kokolattiamaton pesu saa kotitalousvähennystä. Kokolattiamaton pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 kokolattiamaton pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa kokolattiamattojen pesemisestä ja puhdistamisesta

Kokolattiamattojen pesussa ja puhdistuksessa on yleensä kyse lian ja tahrojen poistosta, mutta toisinaan tekstiilipintaiselle kokolattiamatolle tehdään – yleensä lisäpalveluina tarjottavia – hajunpoistoja ja desinfiointeja. Perusteellisen pesun ja puhdistuksen yhteydessä olisi suositeltavaa levittää kokolattiamaton pintaan suoja-aine, joka hylkii lian ja kosteuden imeytymistä lattiamattoon sekä helpottaa ja parantaa ylläpitopuhdistusten, kuten imuroinnin tehokkuutta. Tekstiilisen kokolattiamaton käyttöikä pidentyy säännöllisesti tehtyjen puhdistustoimenpiteiden sekä harvemmin tehtävän perusteellisen pesun avulla. Perusteellinen pesu suositellaan tehtäväksi vähintään kerran vuodessa. Kokolattiamattoa pestäessä tulee välttää liian märkiä pesumenetelmiä, jotta matto ei mene pilalle. Ammattilainen poistaa ja pesee kokolattiamaton vaikeatkin tahrat ja liat pois, oikeita aineita ja menetelmiä käyttäen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kokolattiamaton pesu

Kilpailuta kokolattiamaton pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä