Lattian pesu: tietoa

Tarvitsetko palvelua lattian pesu?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Lattian pesu

Lattian pesu: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 28.03.2020 klo 11:03

Katso hintasivu:

Lattian pesu hinta

Tulossa myöhemmin!

Lattiat kannattaa pestä ja puhdistaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja siistin näköisinä pidemmän aikaa.

Minkälaisesta lattiasta onkaan kyse, löydät pesu- ja puhdistustyön ammattilaiset Kodinplazasta. Lattioiden pesuun ja puhdistukseen liittyy:

  • lattian materiaali
  • pestävän lattian pinta-ala
  • pesu- ja puhdistustyöt
Höyrypesurin käyttäminen on harkinnan arvoista etenkin niissä tiloissa tai kotitalouksissa, jossa yksi tai useampi jäsen kärsii allergisista oireista. Höyryllä tapahtuva pesu ammattilaisen toimesta on täysin kemikaaliton sekä tehokas tapa poistaa likaa ja bakteereita esimerkiksi ahtaista kohdista, joihin tavallisella mopilla ei niin helposti pääsisi käsiksi.
Lattianpesukone on jo sitten suurempi siivoukseen tarkoitettu erikoistyökalu, jonka avulla voidaan käsitellä paljon laajempia lattia-aloja. Yleensä mallit ovat päältä ajettavia ja niiden käyttö soveltuu esimerkiksi suurempiin yritystiloihin tai julkisten kulkuyhteyksien kunnossapitoon.
Mopin käyttö tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi imuroinnin jälkeen tai kun matot on viety puisteltaviksi, jolloin lattiapinnat ovat vapaana. Pesuaineita on tarjolla moneen eri lähtöön ja vahvemmilla kemikaaleilla pinttyneetkin liat saadaan pois. Täysin luonnollinen ja kemikaaliton pesuvesi voidaan tehdä esimerkiksi veden ja etikan seoksella.

Riippuu tietenkin asukkaiden tai käyttäjien lukumäärästä, mutta yleisen suositusten mukaan ainakin kerran kuukaudessa. Kerran viikossa aina parempi, mutta sitä tiheämmät luuttuamisvälit eivät välttämättä enää tuo siivoukseen merkittävää lisäarvoa.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

lattian peseminen mopilla, lattian kosteapesu

Lattioiden pesu on mahdollista tehdä monille eri lattiamateriaaleille. Kuvassa puhdistetaan toimistorakennuksen muovimattoa.

lattian puhdistus, toimistolattian pesu

Kilpailuta lattian pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä