Lattian pesu

Tarvitsetko palvelua lattian pesu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Lattian pesu

Lattioiden peseminen

Lattiat kannattaa pestä ja puhdistaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyväkuntoisina ja siistin näköisinä pidemmän aikaa.

Vertaile lattioiden pesu- ja puhdistustyöt helposti

Minkälaisesta lattiasta onkaan kyse, löydät pesu- ja puhdistustyön ammattilaiset Kodinplazasta. Lattioiden pesuun ja puhdistukseen liittyy:

  • lattian materiaali
  • pestävän lattian pinta-ala
  • pesu- ja puhdistustyöt

Puhdistuksen voi tehdä myös höyrypesurilla

Höyrypesurin käyttäminen on harkinnan arvoista etenkin niissä tiloissa tai kotitalouksissa, jossa yksi tai useampi jäsen kärsii allergisista oireista. Höyryllä tapahtuva pesu ammattilaisen toimesta on täysin kemikaaliton sekä tehokas tapa poistaa likaa ja bakteereita esimerkiksi ahtaista kohdista, joihin tavallisella mopilla ei niin helposti pääsisi käsiksi.

Lattianpesukone kätevä etenkin suuremmissa kohteissa

Lattianpesukone on jo sitten suurempi siivoukseen tarkoitettu erikoistyökalu, jonka avulla voidaan käsitellä paljon laajempia lattia-aloja. Yleensä mallit ovat päältä ajettavia ja niiden käyttö soveltuu esimerkiksi suurempiin yritystiloihin tai julkisten kulkuyhteyksien kunnossapitoon.

Moppaus on perinteinen kotitalouksien siivousmenetelmä

Mopin käyttö tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi imuroinnin jälkeen tai kun matot on viety puisteltaviksi, jolloin lattiapinnat ovat vapaana. Pesuaineita on tarjolla moneen eri lähtöön ja vahvemmilla kemikaaleilla pinttyneetkin liat saadaan pois. Täysin luonnollinen ja kemikaaliton pesuvesi voidaan tehdä esimerkiksi veden ja etikan seoksella.

Peruspesu, kuinka usein se kannattaa tehdä?

Riippuu tietenkin asukkaiden tai käyttäjien lukumäärästä, mutta yleisen suositusten mukaan ainakin kerran kuukaudessa. Kerran viikossa aina parempi, mutta sitä tiheämmät luuttuamisvälit eivät välttämättä enää tuo siivoukseen merkittävää lisäarvoa.

lattian peseminen mopilla, lattian kosteapesu

Lattioiden pesu on mahdollista tehdä monille eri lattiamateriaaleille. Kuvassa puhdistetaan toimistorakennuksen muovimattoa.

lattian puhdistus, toimistolattian pesu

Kilpailuta lattian pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä