Lattian pesu

Lattian pesu

Lattian pesu

Tarvitsetko palvelua lattian pesu?

Kilpailuta lattian pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian pesu – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 31.10.2022 klo 12:10

Säännöllinen lattioiden puhdistus tai peseminen pitää lattiat hyväkuntoisina ja siisteinä pidemmän aikaa. Toisinaan pesun yhteydessä voidaan lattiamateriaalista riippuen tehdä myös esimerkiksi vahaus tai kiillotus.

Mitä maksaa lattian pesu?

Katso hintasivu: Lattian pesu hinta

Saako lattian pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian pesu saa kotitalousvähennystä. Lattian pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 lattian pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Puhdistuksen voi tehdä myös höyrypesurilla

Höyrypesurin käyttäminen on harkinnan arvoista etenkin niissä tiloissa tai kotitalouksissa, jossa yksi tai useampi jäsen kärsii allergisista oireista. Höyryllä tapahtuva pesu ammattilaisen toimesta on täysin kemikaaliton sekä tehokas tapa poistaa likaa ja bakteereita esimerkiksi ahtaista kohdista, joihin tavallisella mopilla ei niin helposti pääsisi käsiksi.

Lattianpesukone kätevä etenkin suuremmissa kohteissa

Lattianpesukone on jo sitten suurempi siivoukseen tarkoitettu erikoistyökalu, jonka avulla voidaan käsitellä paljon laajempia lattia-aloja. Yleensä mallit ovat päältä ajettavia ja niiden käyttö soveltuu esimerkiksi suurempiin yritystiloihin tai julkisten kulkuyhteyksien kunnossapitoon.

Moppaus on perinteinen kotitalouksien siivousmenetelmä

Mopin käyttö tulee ajankohtaiseksi esimerkiksi imuroinnin jälkeen tai kun matot on viety puisteltaviksi, jolloin lattiapinnat ovat vapaana. Pesuaineita on tarjolla moneen eri lähtöön ja vahvemmilla kemikaaleilla pinttyneetkin liat saadaan pois. Täysin luonnollinen ja kemikaaliton pesuvesi voidaan tehdä esimerkiksi veden ja etikan seoksella.

Peruspesu, kuinka usein se kannattaa tehdä?

Riippuu tietenkin asukkaiden tai käyttäjien lukumäärästä, mutta yleisen suositusten mukaan ainakin kerran kuukaudessa. Kerran viikossa aina parempi, mutta sitä tiheämmät luuttuamisvälit eivät välttämättä enää tuo siivoukseen merkittävää lisäarvoa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian pesu

Kilpailuta lattian pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä