Laattalattian pesu

Laattalattian pesu

Laattalattian pesu

Tarvitsetko palvelua laattalattian pesu?

Kilpailuta laattalattian pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Laattalattian pesu – Mitä tarkoittaa laattalattian pesu?

Päivitetty: 09.08.2023 klo 12:08

Säännöllinen laattalattian, kivilattian tai lattiakaakeleiden pesu ja puhdistus voidaan tehdä esimerkiksi kostealla pyyhkeellä tai tarvittaessa puhdistusaineella, joka on vahvasti emäksinen.

Mitä maksaa laattalattian pesu?

Katso hintasivu: Laattalattian pesu hinta

Saako laattalattian pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laattalattian pesu saa kotitalousvähennystä. Laattalattian pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 laattalattian pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa laattalattioiden pesemisestä ja puhdistamisesta

Laattalattiat saattavat kellastua, värjääntyä ja saumat likaantua, vaikka lattioita olisikin puhdistettu säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että kaikki epäpuhtaudet eivät lähde lattialaattojen pinnoilta samalla pesuaineella. Emäksisellä pesuaineella saa poistettua parhaiten rasvalian ja happamilla pesuaineilla pestään parhaiten kalkkisaostumia pois esimerkiksi märkätilojen laatoista. Lattialaattoja puhdistettaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota saumakohtien puhdistukseen, koska liian tehokkaan pesuaineen levittäminen suoraan saumaan voi aiheuttaa sauman rappeutumista. Ammattipesijä loihtii lattialaatoista puhtaat oikeilla menetelmillä ja aineilla. Asianmukaiseen ja perusteelliseen lattialaattojen pesuun kuuluu myös laattojen jälkikäsittely suoja-aineella, minkä jälkeen laattoja ja saumoja on taas helppo pitää puhtaana.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Laattalattian pesu

Kilpailuta laattalattian pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä