Laattalattian pesu

Tarvitsetko palvelua laattalattian pesu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta laattalattian pesu

Laattalattioiden peseminen

Säännölliseen ja perusteelliseen laattalattioiden puhdistamiseen ja pesemiseen kannattaa panostaa, jotta lattiat pysyvät siistin näköisinä pidemmän aikaa.

Vertaile laattalattioiden pesu- ja puhdistustyöt helposti

Minkälaisesta laattalattiasta onkaan kyse, löydät laattalattioiden pesu- ja puhdistustyön ammattilaiset Kodinplazasta. Laattalattioiden pesuun ja puhdistukseen liittyy:

  • normaali pesu vai kellastumien ja kalkkeutumien pesu
  • pestävän laattalattian pinta-ala
  • pesu- ja puhdistustyöt
Aiheeseen laattalattian pesu liittyviä sivuja

Lisätietoa laattalattioiden pesemisestä ja puhdistamisesta

Laattalattiat saattavat kellastua, värjääntyä ja saumat likaantua, vaikka lattioita olisikin puhdistettu säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että kaikki epäpuhtaudet eivät lähde lattialaattojen pinnoilta samalla pesuaineella. Emäksisellä pesuaineella saa poistettua parhaiten rasvalian ja happamilla pesuaineilla pestään parhaiten kalkkisaostumia pois esimerkiksi märkätilojen laatoista. Lattialaattoja puhdistettaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota saumakohtien puhdistukseen, koska liian tehokkaan pesuaineen levittäminen suoraan saumaan voi aiheuttaa sauman rappeutumista. Ammattipesijä loihtii lattialaatoista puhtaat oikeilla menetelmillä ja aineilla. Asianmukaiseen ja perusteelliseen lattialaattojen pesuun kuuluu myös laattojen jälkikäsittely suoja-aineella, minkä jälkeen laattoja ja saumoja on taas helppo pitää puhtaana.

Kilpailuta laattalattian pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä