Laattalattian pesu

Laattalattian pesu

Laattalattian pesu

Tarvitsetko palvelua
Laattalattian pesu?

Kilpailuta laattalattian pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa laattalattian pesu?

Päivitetty: 15.02.2024 klo 12:02

Säännöllinen laattalattian, kivilattian tai lattiakaakeleiden pesu ja puhdistus voidaan tehdä esimerkiksi kostealla pyyhkeellä tai tarvittaessa puhdistusaineella, joka on vahvasti emäksinen.

Mitä maksaa laattalattian pesu?

Katso hintasivu: Laattalattian pesu hinta

Saako laattalattian pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laattalattian pesu saa kotitalousvähennystä. Laattalattian pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 laattalattian pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa laattalattioiden pesemisestä ja puhdistamisesta

Laattalattiat saattavat kellastua, värjääntyä ja saumat likaantua, vaikka lattioita olisikin puhdistettu säännöllisesti. Tämä johtuu siitä, että kaikki epäpuhtaudet eivät lähde lattialaattojen pinnoilta samalla pesuaineella. Emäksisellä pesuaineella saa poistettua parhaiten rasvalian ja happamilla pesuaineilla pestään parhaiten kalkkisaostumia pois esimerkiksi märkätilojen laatoista. Lattialaattoja puhdistettaessa tulee kiinnittää erityistä huomiota saumakohtien puhdistukseen, koska liian tehokkaan pesuaineen levittäminen suoraan saumaan voi aiheuttaa sauman rappeutumista. Ammattipesijä loihtii lattialaatoista puhtaat oikeilla menetelmillä ja aineilla. Asianmukaiseen ja perusteelliseen lattialaattojen pesuun kuuluu myös laattojen jälkikäsittely suoja-aineella, minkä jälkeen laattoja ja saumoja on taas helppo pitää puhtaana.

Tutustu laattalattian pesusta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle laattalattian pesu.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Laminaattilattian pesu Lattian pesu Muovimaton pesu Parkettilattian pesu Kokolattiamaton pesu Puulattian pesu Epoksilattian pesu Epoksilattian puhdistus Hallin lattian pesu Lakatun puulattian pesu Laminaattilattian hoito ja puhdistus Linoleum-lattian pesu Maalatun lattian pesu Maalatun puulattian pesu Muovilattian pesu
Laattalattian pesu

Kilpailuta laattalattian pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä