Puulattian pesu

Tarvitsetko palvelua puulattian pesu?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta puulattian pesu

Puulattioiden peseminen

Kun puulattiat ovat likaiset ja tahraantuneet, ne tulee pestä perusteellisesti. Mikäli puulattia on pintakäsitelty, tulee selvittää vesipesun soveltuvuus aina erikseen.

Vertaile puulattioiden pesu- ja puhdistustyöt helposti

Minkälaisesta puulattiasta onkaan kyse, löydät puulattioiden pesu- ja puhdistustyön ammattilaiset Kodinplazasta. Puulattioiden pesuun ja puhdistukseen liittyy:

  • käsitelty vai käsittelemätön puulattia
  • pestävän puulattian pinta-ala
  • pesu- ja puhdistustyöt

Lisätietoa puulattioiden pesemisestä ja puhdistamisesta

Puulattioiden säännölliseen puhdistukseen ja pesuun riittää imurointi ja nihkeällä puhdistusliinalla tai –mopilla pyyhkiminen. Pyyhkiessä tulee käyttää mahdollisimman kuivaksi puristettua liinaa tai moppia, jotta lattiapinta ei mene pilalle. Puhdistusaine tulee valita aina pintakäsittelytavan (lakka, maali, öljy, vaha) tai käsittelemättömyyden mukaan. Kun puulattialle tehdään vesipesu niin tulee muistaa, että vettä ei saa kuitenkaan jättää lattiapinnalle. Ennen vesipesua puulattian pinta tulee aina ensin puhdistaa irtoaineksesta ja pölystä. Ammattilainen pesee puulattiat oikeita menetelmiä ja aineita käyttäen, eikä lattian pilaantumista tarvitse huolehtia. Muistathan puun olevan luonnonmateriaali, jonka ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi tummuminen, jota ei saada pesemällä kirkastettua.

Kilpailuta puulattian pesu
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä