Puulattian pesu

Puulattian pesu

Puulattian pesu

Tarvitsetko palvelua puulattian pesu?

Kilpailuta puulattian pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puulattian pesu – Mitä tarkoittaa puulattian pesu?

Päivitetty: 14.10.2020 klo 11:10

Säännöllinen puulattioiden puhdistus voidaan tehdä esimerkiksi imuroimalla ja nihkeäpyyhintänä. Vahvemmille tahroille voi tarvittaessa käyttää heikosti emäksistä tai neutraalia puhdistusainetta riippuen siitä, miten puulattian pinta on käsitelty.

Mitä maksaa puulattian pesu?

Katso hintasivu: Puulattian pesu hinta

Saako puulattian pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puulattian pesu saa kotitalousvähennystä. Puulattian pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 puulattian pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa puulattioiden pesemisestä ja puhdistamisesta

Puulattioiden säännölliseen puhdistukseen ja pesuun riittää imurointi ja nihkeällä puhdistusliinalla tai –mopilla pyyhkiminen. Pyyhkiessä tulee käyttää mahdollisimman kuivaksi puristettua liinaa tai moppia, jotta lattiapinta ei mene pilalle. Puhdistusaine tulee valita aina pintakäsittelytavan (lakka, maali, öljy, vaha) tai käsittelemättömyyden mukaan. Kun puulattialle tehdään vesipesu niin tulee muistaa, että vettä ei saa kuitenkaan jättää lattiapinnalle. Ennen vesipesua puulattian pinta tulee aina ensin puhdistaa irtoaineksesta ja pölystä. Ammattilainen pesee puulattiat oikeita menetelmiä ja aineita käyttäen, eikä lattian pilaantumista tarvitse huolehtia. Muistathan puun olevan luonnonmateriaali, jonka ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi tummuminen, jota ei saada pesemällä kirkastettua.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Puulattian pesu

Kilpailuta puulattian pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä