Parkettilattian pesu

Parkettilattian pesu

Parkettilattian pesu

Tarvitsetko palvelua
Parkettilattian pesu?

Kilpailuta parkettilattian pesu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa parkettilattian pesu?

Päivitetty: 30.07.2023 klo 11:07

Säännöllinen parketin pesu, puhdistus tai hoito voidaan tehdä monesti nihkeäpyyhintänä tai jos likaa on enemmän, voidaan puhdistukseen käyttää tarvittaessa esimerkiksi jotakin mietoa pesuainetta.

Mitä maksaa parkettilattian pesu?

Katso hintasivu: Parkettilattian pesu hinta

Saako parkettilattian pesusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parkettilattian pesu saa kotitalousvähennystä. Parkettilattian pesu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2024 parkettilattian pesun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa parkettilattioiden puhdistamisesta ja pesemisestä

Parketin hoito voi olla haasteellista, koska parketin pesua runsaalla vedellä tulisi välttää. Vesipesu saattaa turvottaa parkettilattian pilalle. Parkettilattia on turvallisinta puhdistaa nihkeällä liinalla tai mopilla. Viikoittain tehtävä parketin puhdistus on järkevintä toteuttaa imuroimalla parkettilattiat ja nihkeällä rätillä pyyhitään vain tahrat pois parketista.

Toisinaan parkettilattian ollessa todella likainen, saattaa puhdistukseen tarvita pesuaineita. Pesuaineita käytettäessä tulee kiinnittää huomiota siihen, että käytettävät aineet ja laitteet soveltuvat parkettilattian pesuun. Pesuaineiden ja laitteiden käyttöohjeita tulee noudattaa tarkasti, jotta parkettilattia ei mene pilalle. Esimerkiksi parketin pesu höyrypesurilla voidaan tehdä lakatulle parkettilattialle, mutta ei öljytylle tai vahatulle.

Parketin tehopesu ja hoito

Tiesithän, että parketin pesun voi teettää ammattilaisella. Olipa kyseessä sitten yksittäinen kerta, kun haluat parketillesi tehopesun tai mikäli et jaksa itse tehdä parketin pesua ja puhdistusta säännöllisesti, voit etsiä itsellesi parkettilattian pesuja tekevät ammattilaiset sivustomme kautta.

Luonnolliset keinot kasvattavat koko ajan suosiotaan

Monesti tietous erilaisista kemikaaleista kotitalouksissa ja muissa tiloissa kasvaa ja etenkin allergiaperheissä kemikaalittomien menetelmien suosio kasvaa ja myös siivousta tarjoavat yritykset laajentavat menetelmiään tarjotakseen siivousta erilaisin keinoin. Kaksi ehkä yleisintä keinoa ovat pestä parketit joko etikalla tai mäntysuovalla. Etikka samoin kuin mäntysuopa ovat kemikaalittomia ja luonnollisia aineita.

Tutustu parkettilattian pesusta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle parkettilattian pesu.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Laminaattilattian pesu Lattian pesu Muovimaton pesu Laattalattian pesu Kokolattiamaton pesu Puulattian pesu
Parkettilattian pesu

Kilpailuta parkettilattian pesu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä