Puulattian kunnostus

Puulattian kunnostus

Puulattian kunnostus

Tarvitsetko palvelua puulattian kunnostus?

Kilpailuta puulattian kunnostus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puulattian kunnostus – Mitä tarkoittaa puulattian kunnostus?

Päivitetty: 18.09.2023 klo 13:09

Perinteikäs ja vanha puu- tai lautalattia on monesti tyylikäs, näyttävä ja oikein huollettuna pitkäikäinen lattiamateriaali. Kunnostaminen voi tarkoittaa esimerkiksi pinnan käsittelyä tai vaikkapa lattiapuiden vaihtamista uusiin.

Mitä maksaa puulattian kunnostus?

Katso hintasivu: Puulattian kunnostus hinta

Saako puulattian kunnostuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puulattian kunnostus saa kotitalousvähennystä. Puulattian kunnostus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 puulattian kunnostuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Teetä vanhan lautalattian kunnostus ammattilaisella

Puulattia on kestävyytensä vuoksi loistava lattiamateriaali. Päivittäisen käytön vuoksi lattian kolhuilta ja naarmuilta ei kuitenkaan voida välttyä. Puu on myös vesi- ja kosteusvahingoille riskialtis materiaali, joten lopulta korjaus- ja huoltotoimenpiteet ovat pakollisia. Vanhan puulattian huoltoon ja korjaamiseen kannattaa panostaa, sillä oikein tehtynä puulattiat kestävät sukupolvesta toiseen. Teettämällä työn ammattilaisella säästät yleensä aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse selvittää oikeita menetelmiä ja hankkia tarvittavia välineitä itse.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Lattiaremontti
Puulattian kunnostus

Kilpailuta puulattian kunnostus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä