Mökkiremontti

Tarvitsetko palvelua mökkiremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta mökkiremontti 

Vanhan mökin kunnostus

Toisinaan vanha mökki on päässyt vuosien saatossa huonoon kuntoon, jolloin on aika tehdä mökin remontti. Minkälaista mökkiä oletkaan remontoimassa, löydät mökin remontteihin erikoistuneet tekijät Kodinplazasta.

Vertaile mökin remontit helposti

Mökkiä ei suinkaan remontoida aina huonon kunnon takia, vaan monet haluavat mökillä vietetyn ajan myötä panostaa myös oleskelun mukavuuteen. Nykyaikana monien toiveena mökin suhteen ovat hanavesi, sähköt, sauna ja sisävessa.

Arjen ollessa entistäkin hektisempää, halutaan mökillä olosta nauttia täysin siemauksin. Parhaimmillaan oma mökki on yhtä viihtyisä ja käytännöllinen kuin oma varsinainen asuntokin.

Mökkiremontin suunnittelu

Ennen kuin mökkiä aletaan remontoimaan, on hyvä tulevaa mökkiurakkaa suunnitella vähän etukäteen. Mökillä vietetty aika vaikuttaa hyvin paljon mökille tehtävän remontin laajuuteen. Esimerkiksi kesämökin remontti tai lautamökin peruskorjaus voivat olla luonteeltaan paljon kevyempiä kuin ympärivuotisessa käytössä olevan vanhan hirsimökin kunnostus. Mökkiremontin suunnittelussa kannattaa huomioida myös asukkaiden toiveet aina lisämukavuuksista käytännöllisyyden kasvattamiseen.

Muita huomiota mökkiremonteista

Kun mökin pinnat on saatu kuntoon, voidaan seuraavan miettiä mökin sisäilmeen parantamista. Vanhan mökin sisustus tehdään jokaisten omien mieltymysten mukaan. Mitä yksinkertaisempi sisustus on, sitä halvemmalla yleensä päästään ja sitä helpompi on huolehtia mökin siivouksesta. Varsinkin talvisin, jolloin päivä ja valon määrä ovat lyhyemmät, voidaan mökin valoisuutta korostaa vaaleiden pintojen avulla.

Jos mökki on vuosien saatossa mennyt erittäin huonoon kuntoon, on mökin purkaminen ja uuden rakentaminen joissain tapauksissa halvempaa kuin vanhan korjaaminen. Varsinkin mummonmökin tai siirtolapuutarhamökin kunnostus saattaa käydä odotettua kalliimmaksi, jolloin mökin uusiminen saattaa olla käyvin vaihtoehto.

Kilpailuta mökkiremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä