Kantojyrsintä

Kantojyrsintä

Kantojyrsintä

Tarvitsetko palvelua kantojyrsintä?

Kilpailuta kantojyrsintä nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kantojyrsintä – Mitä tarkoittaa kantojyrsintä?

Päivitetty: 25.09.2023 klo 14:09

Erilaisten kantojen jyrsintä on usein helppo, nopea sekä ympäristöystävällinen tapa hävittää kanto esimerkiksi pihalta tai muulta viheralueelta. Kantojyrsin on yleisin pienkone, jonka avulla kannon jyrsiminen voidaan tehdä.

Mitä maksaa kantojyrsintä?

Katso hintasivu: Kantojyrsintä hinta

Saako kantojyrsinnästä kotitalousvähennystä?

Palvelusta kantojyrsintä saa kotitalousvähennystä. Kantojyrsintä on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 kantojyrsinnän kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kantojyrsintää pihoilla, puutarhoissa ja puistoissa

Pistääkö vanha kanto silmään tai onko pihalla kaadettu äskettäin puita? Puun kanto voi näyttää rumalta tai häiritä esimerkiksi lasten pihapelejä. Pienemmänkin kannon poistaminen on yleensä hankalaa, sillä vuosien saatossa juuret ovat kasvaneet yllättävänkin laajalle alueelle ja pitävät puuta tiukasti kiinni maassa. Kantojyrsintää voidaan tehdä todella ahtaissakin paikoissa.

Kantojyrsin, erikoiskoneella siistiä jälkeä

Kantojyrsin on kantojen hävitykseen tarkoitettu erikoiskone. Jyrsimiä on monia erilaisia sekä monen eri kokoisia. Suuremmat koneet soveltuvat esimerkiksi suurten metsäkantojen jyrsintään ja pienemmät pienempien pihakantojen jyrsintään. Monet koneet ovat sen verran kevyitä, että ne voidaan tuoda paikan päälle esimerkiksi peräkärryllä – kevyt kuljetuskalusto ei vahingoita pihaa tai tee jälkiä nurmikkoon.

Lisätietoa kantojen jyrsimisestä

Monet miettivät, minkälaisen jäljen jyrsitty kanto jättää pihalle ja jääkö piha siistiksi. Poistetun kannon paikalle jää ainoastaan kannon kokoinen kuoppa, jonka voi täyttää esimerkiksi suihkulähteellä, pihakivillä tai mullalla. Piha, tontti, puutarha, golfkenttä, hautausmaa tai puisto pysyvät siisteinä jyrsinnän aikana sekä jyrsinnän jälkeen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kantojyrsintä

Kilpailuta kantojyrsintä Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä