Kantojyrsintä

Tarvitsetko palvelua kantojyrsintä?

Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Kantojyrsintä

Kantojyrsintä - usein kysytyt kysymykset (UKK)

Päivitetty: 24.06.2022 klo 07:06

Erilaisten kantojen jyrsintä on usein helppo, nopea sekä ympäristöystävällinen tapa hävittää kanto esimerkiksi pihalta tai muulta viheralueelta. Kantojyrsin on yleisin pienkone, jonka avulla kannon jyrsiminen voidaan tehdä.

Palvelusta kantojyrsintä saa kotitalousvähennystä. Kantojyrsintä on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 kantojyrsinnän kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/kotitalousvahennyslaskuri/

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi
https://www.vero.fi/globalassets/henkiloasiakkaat/kotitalousvahennys/ohje-kotitalousv%C3%A4hennys-2022.pdf

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/taulukko_kysytyimmista_kotitalousvahenn2/

Pistääkö vanha kanto silmään tai onko pihalla kaadettu äskettäin puita? Puun kanto voi näyttää rumalta tai häiritä esimerkiksi lasten pihapelejä. Pienemmänkin kannon poistaminen on yleensä hankalaa, sillä vuosien saatossa juuret ovat kasvaneet yllättävänkin laajalle alueelle ja pitävät puuta tiukasti kiinni maassa. Kantojyrsintää voidaan tehdä todella ahtaissakin paikoissa.

Kantojyrsin on kantojen hävitykseen tarkoitettu erikoiskone. Jyrsimiä on monia erilaisia sekä monen eri kokoisia. Suuremmat koneet soveltuvat esimerkiksi suurten metsäkantojen jyrsintään ja pienemmät pienempien pihakantojen jyrsintään. Monet koneet ovat sen verran kevyitä, että ne voidaan tuoda paikan päälle esimerkiksi peräkärryllä – kevyt kuljetuskalusto ei vahingoita pihaa tai tee jälkiä nurmikkoon.

Monet miettivät, minkälaisen jäljen jyrsitty kanto jättää pihalle ja jääkö piha siistiksi. Poistetun kannon paikalle jää ainoastaan kannon kokoinen kuoppa, jonka voi täyttää esimerkiksi suihkulähteellä, pihakivillä tai mullalla. Piha, tontti, puutarha, golfkenttä, hautausmaa tai puisto pysyvät siisteinä jyrsinnän aikana sekä jyrsinnän jälkeen.
Kantojyrsinnän hintaan voit tutustua paremmin täältä.
Suosittu palvelu

Suosittu palvelu

Yli 100 000 käyttäjää ja yli 140 000 jätettyä tarjouspyyntöä.

Ilmainen käyttää

Ilmainen käyttää

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Säästä

Säästä

Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Yhdellä tarjouspyynnöllä useita tarjouksia.

Kotimainen palvelu

Kotimainen palvelu

100% Suomessa tuotettu ja kehitetty palvelu.

Tutustu kantojyrsinnästä jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile kantojyrsinnästä ja kantojen poistosta Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Selvitä kantojyrsinnän hinta
Kodinplaza on suomalaista palvelua

Kilpailuta kantojyrsintä Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä