Leikkimökin rakentaminen

Tarvitsetko palvelua leikkimökin rakentaminen?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Leikkimökin rakentaminen

Rakenna leikkimökki lasten leikkipaikaksi

Perinteisessä leikkimökissä on etuterassi sekä yksi tai kaksi sivu- ja/tai takaikkunaa. Leikkimökki on yleensä suunniteltu ja rakennettu kesäilmoja ja lasten kesäleikkejä varten.

Vertaile leikkimökkien rakennustyöt helposti

Minkälaisen leikkimökin rakentamisesta onkaan kyse, löydät leikkimökkien rakentamisen ammattilaiset Kodinplazasta. Leikkimökkien rakentamiseen liittyy:

  • rakennettavan leikkimökin koko ja varustelu
  • rakennusmateriaalit tai valmis leikkimökkipaketti
  • pohja- ja rakennustyöt
Suosituimmat sivut aiheesta leikkimökin rakentaminen
Aiheeseen leikkimökin rakentaminen liittyviä sivuja

Lisätietoa leikkimökeistä ja rakentamisesta

Leikkimökki on lapsille pihan kohokohta, siellä voi leikkiä kaikenlaisia leikkejä jolloin vain mielikuvitus on rajana. Leikkimökillä saat houkuteltua lapset myös ulkoleikkeihin, mikäli tietokone tai television katsominen tuntuu vievän kaiken ajan.

Leikkimökki sopii esimerkiksi lahjaksi lapselle, tai perheelle sillä se on helppo jakaa kaikkien sisarusten tai kavereiden kanssa. Ennen kuin harkitset leikkimökin ostoa, mieti mistä materiaalista haluat leikkimökin olevan. Perinteisen puisen lisäksi, saatavilla on myös paljon esimerkiksi muovisia. Leikkimökin voi ostaa valmiina tai sen voi myös itse rakentaa.

Leikkimökille tulee tehdä perustukset, vaikka pihalle ostettaisiinkin valmis leikkimökkipaketti. Perustuksen voi tehdä vaikkapa kaivamalla hieman leikkimökkiä suuremman alueen, jonka täyttää lopuksi käyttäen tampattua kiviainesta. Kiviaineen päälle voi asetella vielä laattoja sekä varmistaa, että pohja on tasainen. Näin leikkimökki ei ainakaan painu tai sen pohja ei vääristy.

leikkimökin rakennus takapihalle, näin rakennat pihaleikkimökin, ulkoleikkimökin teko

Kilpailuta leikkimökin rakentaminen
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä