Leikkimökin rakentaminen

Leikkimökin rakentaminen – Mitä tarkoittaa leikkimökin rakentaminen?

Leikkimökin rakentaminen

Tarvitsetko palvelua leikkimökin rakentaminen?

Kilpailuta leikkimökin rakentaminen nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Leikkimökin rakentaminen – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.05.2023 klo 09:05

Erilaiset leikkimökit valmistetaan yleensä lasten leikkejä varten. Leikkimökin perustukset, rakennus ja teko tehdään usein pitkästä tavarasta, mutta leikkimökki voi olla myös elementeistä koottava tai vaikkapa moderni valmispaketti.

Mitä maksaa leikkimökin rakentaminen?

Katso hintasivu: Leikkimökin rakentaminen hinta

Saako leikkimökin rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta leikkimökin rakentaminen ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa leikkimökeistä ja rakentamisesta

Leikkimökki on lapsille pihan kohokohta, siellä voi leikkiä kaikenlaisia leikkejä jolloin vain mielikuvitus on rajana. Leikkimökillä saat houkuteltua lapset myös ulkoleikkeihin, mikäli tietokone tai television katsominen tuntuu vievän kaiken ajan.

Leikkimökki sopii esimerkiksi lahjaksi lapselle, tai perheelle sillä se on helppo jakaa kaikkien sisarusten tai kavereiden kanssa. Ennen kuin harkitset leikkimökin ostoa, mieti mistä materiaalista haluat leikkimökin olevan. Perinteisen puisen lisäksi, saatavilla on myös paljon esimerkiksi muovisia. Leikkimökin voi ostaa valmiina tai sen voi myös itse rakentaa.

Leikkimökille tulee tehdä perustukset, vaikka pihalle ostettaisiinkin valmis leikkimökkipaketti. Perustuksen voi tehdä vaikkapa kaivamalla hieman leikkimökkiä suuremman alueen, jonka täyttää lopuksi käyttäen tampattua kiviainesta. Kiviaineen päälle voi asetella vielä laattoja sekä varmistaa, että pohja on tasainen. Näin leikkimökki ei ainakaan painu tai sen pohja ei vääristy.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Leikkimökin rakentaminen

Kilpailuta leikkimökin rakentaminen Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä