Leikkimökin rakentaminen

Leikkimökin rakentaminen hinta

Leikkimökin rakentaminen

Paljonko maksaa leikkimökin rakentaminen?

Leikkimökin rakentamisen hinta on keskimäärin 2 630 €

Hinnan vaihteluväli 2 314 € – 3 208 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Leikkimökin rakentamisen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Leikkimökin rakentaminen – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 16.11.2022 klo 10:11

Leikkimökin rakennuttaminen tai pystyttäminen maksaa keskimäärin noin 500 € – 2.500 € mökin koosta, varustelusta ja sisustuksesta riippuen. Pienen leikkimökin perustus- ja rakennustyöt voisivat maksaa halvimmillaan noin 500 €.

Miten leikkimökin rakentamisen hinta muodostuu?

Leikkimökin rakentamisen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • tarvitseeko leikkimökki rakennus- tai toimenpideluvan
  • rakennetaanko leikkimökki vai ostetaanko leikkimökkipaketti valmiina
  • leikkimökin koko, varustelu ja sisustus
  • perustus- ja rakennustyöt

Leikkimökin rakentaminen kannattaa leikkimökin tyylistä riippuen aloittaa suunnittelemalla mihin leikkimökki aiotaan sijoittaa. Kun leikkimökille on valittu haluttu paikka, voidaan pohjatöiden tekeminen aloittaa. Kunnolliset perustukset ovat avainasemassa leikkimökin käyttöikää ajatellen.

Saako leikkimökin rakentamisesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta leikkimökin rakentaminen ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa leikkimökeistä ja rakentamisesta

Leikkimökki on lapsille pihan kohokohta, siellä voi leikkiä kaikenlaisia leikkejä jolloin vain mielikuvitus on rajana. Leikkimökillä saat houkuteltua lapset myös ulkoleikkeihin, mikäli tietokone tai television katsominen tuntuu vievän kaiken ajan.

Leikkimökki sopii esimerkiksi lahjaksi lapselle, tai perheelle sillä se on helppo jakaa kaikkien sisarusten tai kavereiden kanssa. Ennen kuin harkitset leikkimökin ostoa, mieti mistä materiaalista haluat leikkimökin olevan. Perinteisen puisen lisäksi, saatavilla on myös paljon esimerkiksi muovisia. Leikkimökin voi ostaa valmiina tai sen voi myös itse rakentaa.

Leikkimökille tulee tehdä perustukset, vaikka pihalle ostettaisiinkin valmis leikkimökkipaketti. Perustuksen voi tehdä vaikkapa kaivamalla hieman leikkimökkiä suuremman alueen, jonka täyttää lopuksi käyttäen tampattua kiviainesta. Kiviaineen päälle voi asetella vielä laattoja sekä varmistaa, että pohja on tasainen. Näin leikkimökki ei ainakaan painu tai sen pohja ei vääristy.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

Leikkimökin rakentaminen hinta

Kilpailuta leikkimökin rakentaminen hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä