Puutarhanhoito

Puutarhanhoito

Puutarhanhoito

Tarvitsetko palvelua puutarhanhoito?

Kilpailuta puutarhanhoito nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puutarhanhoito – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 18.10.2022 klo 10:10

Puutarhan hoitaminen voi tarkoittaa esimerkiksi puutarhakasvien istuttamista, kastelua, siistimistä, kasvattamista sekä hoitamista. Toisaalta puutarhanhoitaja voi tehdä laaja-alaisesti myös muita töitä puutarhassa.

Mitä maksaa puutarhanhoito?

Katso hintasivu: Puutarhanhoito hinta

Saako puutarhanhoidosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puutarhanhoito saa kotitalousvähennystä. Puutarhanhoito on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 puutarhanhoidon kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa puutarhan hoidosta ja töistä

Ammattilaiset voivat auttaa sinua kaikkeen puutarhaan liittyvissä pulmissa. Voit teettää kaikki tai vain osan puutarhan tehtävistä ammattilaisilla, jolloin säästät itseäsi sekä aikaasi. Puutarhanhoitoon perehtynyt ammattilainen osaa myös kertoa miten puutarhan kasveja tulee kohdella sekä miten niistä saa mahdollisimman paljon irti.

Puutarhan hoitaminen on oleellinen osa sen hyvinvointia. Kun kasvit saavat oikean määrän vettä ja ravinteita sekä erilaiset rikkakasvit, että loiset pidetään loitolla, saadaan puutarha kukoistamaan mahdollisimman hyvin. Yleisiä virheitä puutarhan hoitamisessa on se, ettei puutarhaa jakseta hoitaa, jolloin se villiintyy tai pahimmassa tapauksessa kuolee.

Oikeat työvälineet ovat pihanhoidossa avainasemassa, ne tekevät hoitamisesta mukavampaa sekä tehokkaampaa. Hyvät ja omaan käyttöön sopivat työvälineet löytyvät yleensä parhaiten kokeilun sekä tekemisen kautta. Aloittamaan puutarhuri pääsee jo vähäiselläkin määrällä työkaluja: lapio, harava, talikko sekä puutarhasakset kuuluvat perusarsenaaliin.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Puutarhanhoito

Kilpailuta puutarhanhoito Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä