Eteisen laatoitus: tietoa

Tarvitsetko palvelua eteisen laatoitus?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Eteisen laatoitus

Eteisen laatoitus: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 02.06.2020 klo 14:06

Katso hintasivu:

Eteisen laatoitus hinta

Tulossa myöhemmin!

Laatoitus tulee tehdä aina suoralle, puhtaalle sekä kovalle alustalle. Tavallisesti laatat asennetaan betonille tai muulle kovalle levyrakenteelle. Hyvässä laatoitustyössä on huomioitu lattian lämpötilaerot sekä alustan mahdollinen eläminen.

Riippumatta siitä, millaista eteisen laatoitustyötä tarvitsetkaan, löydät kaikenlaisen laatoittamisen ammattilaiset kätevästi Kodinplazasta. Laatoituksen tekemiseen liittyy:

  • alustan suoruuden tarkistaminen sekä mahdollinen suoristus
  • laatoitettavan alustan puhdistaminen liasta ja pölystä
  • mahdollisen vedeneristyksen tekeminen
  • itse laatoitustyön tekeminen
  • saumauksen viimeistely

Laatoittaminen kannattaa tehdä niin, että tila on lämmitetty. Laatoitus on hyvä tehdä vähintään yli 10 asteen lämpötilassa, näin laatoituspinta on kuiva sekä laatoituslaasti ja laatat saadaan kiinnittymään oikein. Mikäli asennuskohteessa on lattialämmitys, kannattaa se poistaa käytöstä jo muutama päivä ennen laatoitustyön tekemistä.

Vesieristyksen tekeminen eteiseen ei ole välttämätöntä, mutta mikäli tila joutuu suurille vesimäärille alttiiksi, kannattaa vesieristämisen tarvetta pohtia. Yleensä vesieristys on tärkeämpi esimerkiksi kodinhoitohuoneessa, jossa yleensä on paikka vaikkapa lavuaarille.

Laatta on suositeltavaa valita aina sopivaksi käytettävään tilaan. Näin tilasta saadaan yhtenäinen sekä tyylikäs. Myös mikäli laatat ovat joskus märkiä sekä tulevat lattiaan, kannattaa laataksi valita hieman karkea tai muuten helposti astuttava laatta, jotta liukastumisia voidaan välttää. Laattoja on kuitenkin saatavilla monissa erilaisissa kokoluokissa, väreissä, pinnoituksilla sekä hintakategorioissa.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta eteisen laatoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä