Nanopinnoitus

Nanopinnoitus

Nanopinnoitus

Tarvitsetko palvelua nanopinnoitus?

Vertaile alueesi yritykset ja kilpailuta nanopinnoitus

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa nanopinnoitus?

Päivitetty: 25.06.2024 klo 10:06

Laadukas nanopinnoite hylkii tehokkaasti likaa, rasvaa ja vettä antaen pinnalle samalla kestävän suojan. Nanopinnoitteita voidaan asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleille, autoon, puhelimeen tai vaikkapa julkisivuun.

Mitä maksaa nanopinnoitus?

Katso hintasivu: Nanopinnoitus hinta

Saako nanopinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta nanopinnoitus saa kotitalousvähennystä. Nanopinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 nanopinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa nanopinnoittamisesta

Nanopinnoitus on erilaisten tilojen sekä pintojen suojausmenetelmä. Sen tarkoituksena on muodostaa puhdistettaville pinnoille vettä, rasvaa sekä muita epäpuhtauksia hylkivä pinta. Kun materiaali hylkii erilaisia epäpuhtauksia, on sen siivoaminenkin huomattavasti helpompaa, eikä esimerkiksi vahvoja ja haitallisia kemikaaleja tarvita yhtä paljoa.

Nanopinnoitettu kaakeli on myös huomattavasti käsittelemätöntä pintaa hygieenisempi. Bakteerien sekä mikrobien lisääntyminen on pienempää nanopinnoitetuilla pinnoilla.

Nanopinnoituksen hyötyjä:

  • pinnoitettu pinta pysyy puhtaana
  • siivous helpottuu
  • tarvittavan siivouksen väli kasvaa
  • tilat ovat hygieenisempiä

Miten pinnoitus tulee huomioida arkipäiväisessä käytössä?

Yksinkertaisesti ei mitenkään. Nanopinnoitettuja tiloja voidaan käyttää aivan kuten normaalisti. Pinnoitus ei kuitenkaan poista siivoamisen tarvetta, siivoamista tarvitsee silti tehdä, mutta harvemmin sekä huomattavasti helpommin.

Miten pinnoitetut pinnat puhdistetaan?

Tavallisesti nanopinnoitetuille pinnoille on suositeltavaa käyttää ainoastaan lämmintä vettä sekä mikrokuituliinaa. Miedot puhdistusaineet soveltuvat myös pinnoitettujen pintojen puhdistamiseen.

Tutustu nanopinnoituksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle nanopinnoitus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Patolevyn asennus Laattojen saumaus Eristys Tuulensuojalevyn asennus Kipsilevyn asennus Mikrosementti asennus Sulanapitokaapelin asennus Elementtiasennus Puhallusvillan asennus Ruuvipaalun asennus Lämpölasielementti asennus Peltityöt Peltisepänliike Puhallusvilla Dekofloorin asennus

Kilpailuta nanopinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä