Nanopinnoitus

Nanopinnoitus – Mitä tarkoittaa nanopinnoitus?

Nanopinnoitus

Tarvitsetko palvelua nanopinnoitus?

Kilpailuta nanopinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Nanopinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 11.05.2023 klo 04:05

Laadukas nanopinnoite hylkii tehokkaasti likaa, rasvaa ja vettä antaen pinnalle samalla kestävän suojan. Nanopinnoitteita voidaan asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen kaakeleille, autoon, puhelimeen tai vaikkapa julkisivuun.

Mitä maksaa nanopinnoitus?

Katso hintasivu: Nanopinnoitus hinta

Saako nanopinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta nanopinnoitus saa kotitalousvähennystä. Nanopinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 nanopinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa nanopinnoittamisesta

Nanopinnoitus on erilaisten tilojen sekä pintojen suojausmenetelmä. Sen tarkoituksena on muodostaa puhdistettaville pinnoille vettä, rasvaa sekä muita epäpuhtauksia hylkivä pinta. Kun materiaali hylkii erilaisia epäpuhtauksia, on sen siivoaminenkin huomattavasti helpompaa, eikä esimerkiksi vahvoja ja haitallisia kemikaaleja tarvita yhtä paljoa.

Nanopinnoitettu kaakeli on myös huomattavasti käsittelemätöntä pintaa hygieenisempi. Bakteerien sekä mikrobien lisääntyminen on pienempää nanopinnoitetuilla pinnoilla.

Nanopinnoituksen hyötyjä:

  • pinnoitettu pinta pysyy puhtaana
  • siivous helpottuu
  • tarvittavan siivouksen väli kasvaa
  • tilat ovat hygieenisempiä

Miten pinnoitus tulee huomioida arkipäiväisessä käytössä?

Yksinkertaisesti ei mitenkään. Nanopinnoitettuja tiloja voidaan käyttää aivan kuten normaalisti. Pinnoitus ei kuitenkaan poista siivoamisen tarvetta, siivoamista tarvitsee silti tehdä, mutta harvemmin sekä huomattavasti helpommin.

Miten pinnoitetut pinnat puhdistetaan?

Tavallisesti nanopinnoitetuille pinnoille on suositeltavaa käyttää ainoastaan lämmintä vettä sekä mikrokuituliinaa. Miedot puhdistusaineet soveltuvat myös pinnoitettujen pintojen puhdistamiseen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Nanopinnoitus

Kilpailuta nanopinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä