Silikonisaumaus

Tarvitsetko palvelua silikonisaumaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Silikonisaumaus

Silikonisaumauksen asentaminen

Silikonisaumojen tekeminen on pikkutarkkuutta sekä näppäryyttä vaativa toimenpide. Silikoni kannattaa aina valita asennettavan kohteen mukaan, kuten esimerkiksi WC- ja märkätiloihin soveltuva saniteettisilikoni.

Vertaile silikonisaumauksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisen kohteen silikonisaumojen uusimisesta tai asentamisesta onkaan kyse, Kodinplazasta löydät saumauksen ammattilaiset kätevästi. Silikonisaumojen tekemiseen liittyy:

  • Vanhojen silikonisaumojen poisto
  • Uuden sauman asentaminen
  • Sauman siistiminen

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Kylpyhuoneen suihkunurkka
Helsinki
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Silikonin sijainti Sisätila – märkätila

Kylpyhuoneen suihkunurkka

Avara ja isohko saunallinen kylppäri – suihkunurkkaus n. 1x2 metriä plus 1,6 m seinäkorkeutta vaatii saumauksen. Sävy miel. harmaa, katso kuva.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta silikonisaumaus
Suihkunurkkauksen silikonisauma lattian rajassa
Liminka
Paikkakunta Liminka
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 5 - 6 m2
Kylpyhuoneen asennusvuosi 2000-luvulla

Suihkunurkkauksen silikonisauma lattian rajassa

Arviolta pari metriä silikonisaumaa kaakeliseinän ja lattian välissä. Mustassa homeessa. Kylpyhuoneen suihkunurkkauksessa. Katsotaan myös muiden silikonisaumojen kunto.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta silikonisaumaus

Lisätietoa silikonisaumojen tekemisestä sekä uusimisesta

Silikonisauman tehtävä on suurimmalta osin kosmeettinen. Silikonisaumaus estää myös esimerkiksi keittiössä suoran vesikosketuksen seinärakenteisiin.

Siistin silikonisauman tekeminen voi tuntua vaikealta ja saumoja tehdessä kannattaakin kiinnittää mahdollisimman paljon sauman ulkonäköön. Kun sauma saadaan mahdollisimman tasapaksuksi sekä yhtenäiseksi, tulee saumasta onnistuneen näköinen. Myös varsinkin märkätiloissa silikonia asennettaessa kannattaa olla tarkkana, ettei vahingoita laattojen alla olevaa vedeneristettä.

Miten silikonisauma asennetaan?

Uuden silikonin vaihtotyö alkaa aina vanhan silikonin poistamisella. Poistaminen voidaan tehdä käyttämällä silikonisaumojen poistamiseen käytettävää saumakaavinta. Uusissa asennuskohteissa ei vanhoja saumoja tietenkään ole, jolloin poistamista ei tarvitse tehdä.

Uusi silikonisauma voidaan asentaa käyttäen apuna maalarinteippiä. Teippi asennetaan saumattavan reunan molemmin puolin, jolloin teippien välistä voidaan levittää silikoni. Silikonin asentaminen kannattaa tehdä mahdollisimman tasaisesti, jolloin saumastakin saadaan hyvän näköinen. Kun saumaus on tehty, voidaan silikonisauma tasoittaa.

Saumaamisessa voidaan käyttää:

  • erilaisia saumaamiseen tarkoitettuja työkaluja
  • jäätelötikkua
  • saippuavettä ja sormenpäätä

Silikoni tasoitetaan saumaan haluamalla tavalla, yleensä levittämisessä käytetään tiskiaineen ja veden sekoitusta. Kastamalla levitystyökalu tai sormi tiskiaine ja vesiseokseen estetään silikonin tarttuminen levitystyökaluun.

Kilpailuta silikonisaumaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä