Lämpölasielementti asennus

Tarvitsetko palvelua lämpölasielementti asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Lämpölasielementti asennus

Lämpölasielementtien asentaminen

Lämpölasielementit voidaan asentaa uudiskohteisiin tai vanhan talon ikkunoihin. Lämpölasielementit eli eristyslasit ovat energiatehokkaita, sillä ne parantavat ikkunoiden lämmöneristävyyttä.

Vertaile lämpölasielementtien asennustyöt helposti

Minkälaisesta lämpölasielementin asennuksesta onkaan kyse, löydät lämpölasielementtien asentamisen ammattilaiset Kodinplazasta. Lämpölasielementtien asentamiseen liittyy:

  • uusien asennus tai vanhojen vaihtaminen
  • ikkunoiden tiivistäminen
  • lämpöhukka pienenee ja äänieristys paranee
Suosituimmat sivut aiheesta Lämpölasielementti asennus
Aiheeseen Lämpölasielementti asennus liittyviä sivuja

Lisätietoa lämpölasielementistä sekä sen asennuskohteista

Lämpölasielementtejä kutsutaan myös eristyslaseiksi, koska niiden lämmöneristyskyky on paljon parempi kuin ohuempien ja vanhempien ikkunoiden. Lämpölasielementit ovat nykyään suosittuja uudiskohteissa, mutta niitä voidaan vaihtaa ja asentaa melkein aina vanhojen ikkunoiden tilalle. Ikkunoiden tiivistys kannattaa tehdä aina uusien ikkunoiden asennuksen yhteydessä. Lämpölasi on kahdesta tai useammasta lasista koostuva lasielementti, minkä lasien väliin muodostuva tila on suljettu ilmatiiviisti. Lämpölasielementtien välitilaan voidaan laittaa valmistuksen yhteydessä erilaisia kaasuja, joilla voidaan vaikuttaa lämpölasin ominaisuuksiin. Erilaisilla kaasuilla voidaan esimerkiksi parantaa lämpölasielementin lämmöneristyskykyä tai estää kosteuden tiivistymistä ikkunoiden pinnoille sekä ikkunoiden huurtumista. Lämpölasielementeille saa yleensä valmistajasta tai asentajasta riippuen 10-15 vuoden tiiviystakuun.

Kilpailuta lämpölasielementti asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä