Ruuvipaalun asennus

Ruuvipaalun asennus – Mitä tarkoittaa ruuvipaalun asennus?

Ruuvipaalun asennus

Tarvitsetko palvelua ruuvipaalun asennus?

Kilpailuta ruuvipaalun asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Ruuvipaalun asennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 14.09.2023 klo 09:09

Erilaiset ruuvipaalut, kierrepaalut, ruuvitolpat sekä kierretolpat sopivat monenlaiseen perustamiseen. Ruuvipaaluperustus, myös kierrepaaluperustus, on menetelmänä nopea, eikä se vaadi erillisiä kaivamista tai eristämistä.

Mitä maksaa ruuvipaalun asennus?

Katso hintasivu: Ruuvipaalun asennus hinta

Saako ruuvipaalun asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ruuvipaalun asennus saa kotitalousvähennystä. Ruuvipaalun asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 ruuvipaalun asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa ruuvipaaluista sekä niiden asentamisesta

Ruuvipaalutus on perustusmenetelmä, jossa ruuvipaaluja asennetaan maahan yleensä kiertämällä koneellisesti tai vaihtoehtoisesti käsin.

Käsiasennettava ruuvipaalu saadaan uppoamaan maahan, kun ensin tehdään reikä asennettavaan maahan esimerkiksi rautakangella. Tämän jälkeen ruuvipaalua pyöritetään rautakangen tai muulla vipuvoimaa tuovalla työkalulla, jotta se uppoaa haluttuun asennussyvyyteen.

Koneasennettava ruuvipaalu asennetaan hydraulisella pyöritysmoottorilla, joka on kiinnitetty työkoneeseen. Koneasentamista suositellaan, jos asennettavia paaluja on paljon tai jos maaperä on käsin asennettaessa liian kivistä tai muuten hankalaa.

Ruuvipaalujen käyttökohteet

Ruuvipaaluja käytetään yleisimmin kevyissä kohteissa, kuten terasseissa tai pienissä ulkorakennuksissa. Ruuvipaaluttaminen onnistuu myös suuremmille rakennuksille, kuten sauna tai hirsimökeille. Myös taloihin ruuvipaaluttamisen tekeminen on mahdollista, mutta se ei ole kovin yleistä.

Yleisimpiä ruuvipaalujen asennuskohteita:

 • ulkorakennukset
  • autotallit
  • varastot
  • katokset
  • terassit
  • aidat

 • kesämökit
  • saunat
  • grillikatokset
  • laiturit
  • venevajat

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Ruuvipaalun asennus

Kilpailuta ruuvipaalun asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä