Uretaanieristys

Uretaanieristys – Mitä tarkoittaa uretaanieristys?

Uretaanieristys

Tarvitsetko palvelua uretaanieristys?

Kilpailuta uretaanieristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Uretaanieristys – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 30.05.2023 klo 18:05

Polyuretaanieriste eli PU-eriste on homehtumaton sekä mätänemätön muovieriste. Uretaanieristykset voidaan tehdä suoraan levyinä, mutta asennus voidaan tehdä myös ruiskuttamalla sekä injektoimalla.

Mitä maksaa uretaanieristys?

Katso hintasivu: Uretaanieristys hinta

Saako uretaanieristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta uretaanieristys saa kotitalousvähennystä. Uretaanieristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 uretaanieristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa polyuretaanista sekä sen eristysominaisuuksista

Polyuretaania syntyy, kun isosyanaattia ja polyolia yhdistetään. Sekoituksesta syntyy kevyttä sekä erittäin hyvin eristävää polyuretaania. Polyuretaanieristyksiä voidaan tehdä asentamalla rakennuskohteisiin suoraan valmista polyuretaanilevyä tai ruiskuttamalla eristettäville pinnoille turpoavaa polyuretaanivaahtoa.

Polyuretaanin ruiskuttaminen

Polyuretaani voidaan ruiskuttaa suoraan rakenteisiin, jossa se turpoaa nopeasti muodostaen kestävän sekä kovan eristyksen. Polyuretaani voidaan ruiskuttaa yleensä lähes suoraan seinälle, eikä se vaadi esimerkiksi seinän suoristamista tai muita tasoitustoimenpiteitä.

Ruiskutus tapahtuu käyttämällä polyuretaanin ruiskuttamiseen tarkoitettua laitetta, joka suihkuttaessa yhdistää uretaanin muodostamiseen tarvittavat kemikaalit yhdeksi. Ruiskutettava aine tarttuu helposti erilaisiin pintoihin, jonka jälkeen se alkaa turpoamaan vaahdoksi. Kun vaahto on kovettunut, voidaan vaahto vielä viimeistellä leikkaamalla se haluttuun muotoon esimerkiksi terävällä veitsellä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Uretaanieristys

Kilpailuta uretaanieristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä