Uretaanieristys

Tarvitsetko palvelua uretaanieristys?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta uretaanieristys 

Polyuretaani on tehokas eriste

Polyuretaanieriste eli PU-eriste on homehtumaton sekä mätänemätön muovieriste. Uretaania voidaan asentaa suoraan levyinä, mutta sitä voidaan asentaa myös ruiskuttamalla sekä injektoimalla.

Vertaile uretaanieristyksiä tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaiseen kohteeseen tai minkälaista eristystä tarvitset, löydät polyuretaanieristämisen ammattilaiset kätevästi Kodinplazasta. Uretaanin asennukseen liittyy:

  • uretaanin asennustavan valitseminen
  • oikean polyuretaanityypin valitseminen
  • uretaanin asennustyö

Tarjouspyyntöjä

Alapohjan eristys esimerkiksi uretaanilla

Alapohjan lisäeristys esim 50mm.
Ryömintätilan korkeus pääosin 170cm, yksi alue 100cm.
Kokonaisneliömäärä 140m2.
Paikkakunta Vantaa

Lattian uretaanieristys jälkikäteen, hiukan vajaa 10 m2

Omakotitalo, joka rakennettu -91. Lattia on kylmä, tarvittas siihen lisälämpöeristystä. Mahdollisuus myös muihin huoneisiin myöhemmin jos tällainen ratkaisu toimii. Oma arvioni uretaanieristeen paksuudesta olisi 5-16 cm. Voisiko sen asentaa ruiskuttamalla? Tällä hetkellä lattian ja valun välissä on 125 levyvilla. Soittamalla lisätiedot ja tarvittaessa käynnin sopiminen.
Paikkakunta Masku

Ikkunoiden tiiviyden parantaminen

Pos. 1. Ikkunoiden eristetilan uretaani-ilmatiivistys Pos. 2. Ikkunoiden reunoilla olevat lastulevy- lasivilla - kotelorakenteet puretaan koeasennustarkoituksessa ja reikä täytetään Vintti-Iita- uretaani/kipsilevyllä, kitataan ja rakenne ylimaalataan valkoiseksi.
Paikkakunta Tampere

Lisätietoa polyuretaanista sekä sen eristysominaisuuksista

Polyuretaania syntyy, kun isosyanaattia ja polyolia yhdistetään. Sekoituksesta syntyy kevyttä sekä erittäin hyvin eristävää polyuretaania. Polyuretaanieristyksiä voidaan tehdä asentamalla rakennuskohteisiin suoraan valmista polyuretaanilevyä tai ruiskuttamalla eristettäville pinnoille turpoavaa polyuretaanivaahtoa.

Polyuretaanin ruiskuttaminen

Polyuretaani voidaan ruiskuttaa suoraan rakenteisiin, jossa se turpoaa nopeasti muodostaen kestävän sekä kovan eristyksen. Polyuretaani voidaan ruiskuttaa yleensä lähes suoraan seinälle, eikä se vaadi esimerkiksi seinän suoristamista tai muita tasoitustoimenpiteitä.

Ruiskutus tapahtuu käyttämällä polyuretaanin ruiskuttamiseen tarkoitettua laitetta, joka suihkuttaessa yhdistää uretaanin muodostamiseen tarvittavat kemikaalit yhdeksi. Ruiskutettava aine tarttuu helposti erilaisiin pintoihin, jonka jälkeen se alkaa turpoamaan vaahdoksi. Kun vaahto on kovettunut, voidaan vaahto vielä viimeistellä leikkaamalla se haluttuun muotoon esimerkiksi terävällä veitsellä.

Kilpailuta uretaanieristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä