Välipohjan eristys: tietoa

Tarvitsetko palvelua välipohjan eristys?

  • Kilpailuta alueesi yritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Välipohjan eristys

Välipohjan eristys: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 04.09.2019 klo 08:09

Katso hintasivu:

Välipohjan eristys hinta

Tulossa myöhemmin!

Välipohjan eristäminen kannattaa tehdä huolellisesti, sillä kunnollinen eristys vähentää lämpöhukkaa sekä vaikuttaa kerrosten väliseen äänieristykseen.

Riippumatta siitä, millaisesta välipohjan eristyksestä onkaan kyse, Kodinplazasta löydät eristämisen ammattilaiset kätevästi. Välipohjan eristämiseen liittyy:

  • yläpohjien erilaiset rakenteet
  • tehdäänkö samalla eristeiden vaihto
  • erilaiset yläpohjien eristysmenetelmät
Välipohja on kerrosten välissä oleva tila, joka kantaa ylemmän kerroksen kuorman, muodostaen ylemmän kerroksen lattiapohjan ja alemman kerroksen sisäkaton. Ylimmän kerroksen ja vesikaton välissä olevaa tilaa voidaan myös kutsua välipohjaksi, etenkin silloin kun talossa on ullakko tai jokin muu tyhjä tila ylimmän kerroksen sisäkaton ja vesikaton välissä. Etenkin vanhoissa taloissa ylimmän kerroksen välipohja on yllättävän usein eristämätön, jolloin lämpöhukka on runsasta.
Olipa sitten kyseessä välipohjan tai välikaton eristys, niin eristäminen tai lisäeristys kannattaa tehdä hyvin, sillä lämpö pyrkii ensisijaisesti poistumaan ylöspäin rakenteiden läpi. Rakennuksen ylimpien kerrosten eristyksellä saadaan siis minimoitua lämpöhukkaa ja rakennuksen kerrosten välisen välipohjan eristyksellä saadaan energiatehokkuuden lisäksi parannettua äänieristystä – askeläänieristystä sekä ilmaääneneristystä.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Kilpailuta välipohjan eristys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä