Välipohjan eristys

Välipohjan eristys

Välipohjan eristys

Tarvitsetko palvelua välipohjan eristys?

Kilpailuta välipohjan eristys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Välipohjan eristys – Mitä tarkoittaa välipohjan eristys?

Päivitetty: 11.06.2023 klo 21:06

Välipohjan tai välikaton eristäminen voidaan tehdä esimerkiksi, kun lämpöhukkaa halutaan vähentää tai kerrosten välistä äänieristystä parantaa.

Mitä maksaa välipohjan eristys?

Katso hintasivu: Välipohjan eristys hinta

Saako välipohjan eristyksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta välipohjan eristys saa kotitalousvähennystä. Välipohjan eristys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 välipohjan eristyksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Paljonko maksaa välipohjan eristämisen teettäminen?

Erikoisosaajat tekevät välipohjan eristystyöt halvimmillaan:

  • tuntihinta 29,00 € / h

Mikä on vanhan talon välikaton ja välipohjan eristys?

Välipohja on kerrosten välissä oleva tila, joka kantaa ylemmän kerroksen kuorman, muodostaen ylemmän kerroksen lattiapohjan ja alemman kerroksen sisäkaton. Ylimmän kerroksen ja vesikaton välissä olevaa tilaa voidaan myös kutsua välipohjaksi, etenkin silloin kun talossa on ullakko tai jokin muu tyhjä tila ylimmän kerroksen sisäkaton ja vesikaton välissä. Etenkin vanhoissa taloissa ylimmän kerroksen välipohja on yllättävän usein eristämätön, jolloin lämpöhukka on runsasta.

Mitä hyötyä on välipohjan eristyksestä?

Olipa sitten kyseessä välipohjan tai välikaton eristys, niin eristäminen tai lisäeristys kannattaa tehdä hyvin, sillä lämpö pyrkii ensisijaisesti poistumaan ylöspäin rakenteiden läpi. Rakennuksen ylimpien kerrosten eristyksellä saadaan siis minimoitua lämpöhukkaa ja rakennuksen kerrosten välisen välipohjan eristyksellä saadaan energiatehokkuuden lisäksi parannettua äänieristystä – askeläänieristystä sekä ilmaääneneristystä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Välipohjan eristys

Kilpailuta välipohjan eristys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä