Venevajan rakentaminen

Tarvitsetko palvelua venevajan rakentaminen?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Venevajan rakentaminen

Teetä venevaja rakennusalan ammattilaisella

Venevaja mahdollistaa veneen säilyttämisen suojaisassa tilassa, jopa vuoden ympäri. Venevaja voidaan sijoittaa maalle tai suoraan veteen riippuen käyttötarkoituksesta sekä rakennuspaikasta.

Vertaile venevajoja rakentavat yrityksen helposti

Riippumatta siitä, millaista venevajaa oletkaan rakentamassa, Kodinplazasta löydät rakentamisen ammattilaiset kätevästi. Venevajan rakentamiseen liittyy:

  • venevajan suunnittelu sekä sijoittaminen
  • venevajan pohjatöiden tekeminen
  • itse vajan rakennustyö
Aiheeseen Venevajan rakentaminen liittyviä sivuja

Lisätietoa venevajoista sekä niiden rakentamisesta

Venevaja on hieman kuin veneiden autotalli, se mahdollistaa suojaisen säilytyspaikan sekä helpottaa veneen kanssa työskentelyä. Yleensä venevaja on osittain tai jopa kokonaan vedessä, jotta veneellä kulkeminen on helpompaa. Venevaja voidaan myös sijoittaa suoraan maalle, jolloin yleensä vene voidaan kuljettaa vajaan käyttämällä veneteloja.

Kuten kaikessa rakentamisessa, myös venevajaa tehdessä, on perustusten huolellinen tekeminen tärkeää. Näin vajasta saadaan mahdollisimman pitkäikäinen sekä kestävä. Mikäli vaja sijoitetaan veteen, tapahtuu venevajan kelluminen yleensä ponttooneiden avulla, jolloin vedenpinnan korkeus vaikuta vedenvajan toimivuuteen.

Venevajoja on saatavilla myös valmiina paketteina, aivan kuten muitakin piharakennuksia, jolloin jäljelle jää vain itse kasaamistyö.

venevajan teko rantaan, puisen venevajan pystytys, rantavenevajan rakentaminen

Kilpailuta venevajan rakentaminen
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä