Sadevesikaivon asennus

Sadevesikaivon asennus hinta

Sadevesikaivon asennus

Paljonko maksaa sadevesikaivon asennus?

Sadevesikaivon asennuksen hinta on keskimäärin 1 425 €

Hinnan vaihteluväli 88 € – 2 440 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Sadevesikaivon asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Sadevesikaivon asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 04.10.2022 klo 19:10

Sadevesikaivon asennuttaminen maksaa yhtä kaivoa kohden keskimäärin noin 1.500 € riippuen maankaivuutöiden laajuudesta. Esimerkiksi kahden sadevesikaivon asennuttaminen ja johtaminen perusvesikaivolle voisi maksaa 4.500 €.

Miten sadevesikaivon asennuksen hinta muodostuu?

Sadevesikaivon asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • asennettavien sadevesikaivojen lukumäärä
  • tehdäänkö samalla muita sadevesijärjestelmän töitä
  • maankaivuutöiden laajuus

Arvioitaessa syntyviä kuluja sadevesikaivojen asentamisesta, kannattaa ensin tarkastella sadevesikaivojen lukumäärää. Lukumäärä on siitä hyvä indikaattori hintojen muodostumiselle, että yleensä sadevesikaivojen määrän kasvaessa myös asennukseen liittyvä kustannus kasvaa. Toinen näkökulma on työn laajuus eli tehdäänkö muita sadevesijärjestelmään liittyviä toimenpiteitä samalla kertaa esimerkiksi putkiston tai muun osalta. Kuten monissa muissakin tämänkaltaisissa palveluissa, muodostavat suurimman osan hinnoista erilaiset maanrakennustyöt, jotka vaihtelevat paljon kohteen mukaan. Itse tarvikkeet, kuten kaivon ja putkiston saa useimmissa tapauksissa alle tuhannella eurolla. Kartoituksen arvoista on esimerkiksi tehdäänkö pelkkä sadevesikaivon kaivanto vai myös putkiston johtaminen peruskaivolle saakka ja mitkä ovat näiden etäisyydet toisistaan.

Saako sadevesikaivon asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sadevesikaivon asennus saa kotitalousvähennystä. Sadevesikaivon asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 sadevesikaivon asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Sadevesikaivon asentaminen kaikkialla Suomessa

Sadevesikaivo on monesti yksi sadevesijärjestelmän osa-alueisiin kuuluva elementti. Sen pääasiallinen tehtävä on johdattaa esimerkiksi rakennuksen tai kiinteistön pihalla maanpinnalta ns. ylimääräiset vedet eteenpäin järjestelmässä.

Vedet voivat tulla esimerkiksi sateen mukana, ne voivat valua ylempää tontilta ja monesti myös etenkin keväisin lumien sulaessa käsiteltävät vesimäärät kasvavat.

Lisätietoa sadevesikaivoista

Sadevesikaivot toimivat osana vesien keräämistä sekä niiden ohjaamista. Ne voidaan liittää osaksi yhdyskuntatekniikka niin suurissa kuin pienemmissäkin kohteissa. Sadevesikaivot soveltuvat erityisesti pientalorakentamiseen ja ovat yleensä täysin asennusvalmiita ja vakiomittaisia.

Niitä voidaan muokata erilaisten lisätarvikkeiden avulla ja teleskoopin avulla voidaan säätää korkeutta. Monissa malleissa maksimikorkeus on neljä metriä, joka riittää useimpien järjestelmien tarpeisiin. On tyypillistä, että sadevesikaivosta vesi johdetaan tontilla sijaitsevaan perusvesikaivoon.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Oli helppo käyttää, yhteydenottoja tuli sopivasti ja pystyin valitsemaan helposti. Viestitys kävi myös näppärästi."

J

Jaana

Sadevesikaivon asennus hinta

Kilpailuta sadevesikaivon asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä