Sadevesikaivon asennus

Sadevesikaivon asennus

Sadevesikaivon asennus

Tarvitsetko palvelua sadevesikaivon asennus?

Kilpailuta sadevesikaivon asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sadevesikaivon asennus – Mitä tarkoittaa sadevesikaivon asennus?

Päivitetty: 23.08.2023 klo 10:08

Erilaiset sadevesikaivot auttavat keräämään esimerkiksi sadevedet, valumisvedet sekä sulamisvedet maan pinnalta. Sadevesikaivojen asentaminen tehdään tyypillisesti rakennusvaiheessa, mutta kaivon uusiminen tai vaihto on monesti mahdollista tehdä myös jälkikäteen.

Mitä maksaa sadevesikaivon asennus?

Katso hintasivu: Sadevesikaivon asennus hinta

Saako sadevesikaivon asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta sadevesikaivon asennus saa kotitalousvähennystä. Sadevesikaivon asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sadevesikaivon asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sadevesikaivon asentaminen kaikkialla Suomessa

Sadevesikaivo on monesti yksi sadevesijärjestelmän osa-alueisiin kuuluva elementti. Sen pääasiallinen tehtävä on johdattaa esimerkiksi rakennuksen tai kiinteistön pihalla maanpinnalta ns. ylimääräiset vedet eteenpäin järjestelmässä.

Vedet voivat tulla esimerkiksi sateen mukana, ne voivat valua ylempää tontilta ja monesti myös etenkin keväisin lumien sulaessa käsiteltävät vesimäärät kasvavat.

Lisätietoa sadevesikaivoista

Sadevesikaivot toimivat osana vesien keräämistä sekä niiden ohjaamista. Ne voidaan liittää osaksi yhdyskuntatekniikka niin suurissa kuin pienemmissäkin kohteissa. Sadevesikaivot soveltuvat erityisesti pientalorakentamiseen ja ovat yleensä täysin asennusvalmiita ja vakiomittaisia.

Niitä voidaan muokata erilaisten lisätarvikkeiden avulla ja teleskoopin avulla voidaan säätää korkeutta. Monissa malleissa maksimikorkeus on neljä metriä, joka riittää useimpien järjestelmien tarpeisiin. On tyypillistä, että sadevesikaivosta vesi johdetaan tontilla sijaitsevaan perusvesikaivoon.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sadevesikaivon asennus

Kilpailuta sadevesikaivon asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä