Antenniasennus

Antenniasennus hinta

Antenniasennus

Paljonko maksaa antenniasennus?

Antenniasennuksen hinta on keskimäärin 617 €

Hinnan vaihteluväli 200 € – 1 218 €

Vertaile alueesi sähköyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Antenniasennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Antenniasennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 22.09.2022 klo 18:09

Antennin asennus maksaa keskimäärin 60 € – 160 € kohteesta ja antennin tyypistä riippuen. Esimerkiksi antennin asennus pientaloon voisi maksaa 90 €. Kun TV-vahvistin uusitaan ja asennustyön lisäksi TV-antenni vaihdetaan uuteen, voisi hinta olla esimerkiksi 280 €.

Miten antenniasennuksen hinta muodostuu?

Antenniasennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • antennin tyyppi: HD, TV, kaapeli, satelliitti jne.
 • antennikiinteistön sijainti
 • antennin asennuspaikka

Antennien asentamiseen liittyvät työt vaihtelevat kohteen mukaan. Esimerkiksi kaapeli TV:n asennus on erilaista verrattuna satelliittiantennin asennukseen, jossa yleensä kodin tai kiinteistön parvekkeelle, katolle tai takapihalle asennetaan ns. UFO-antenni eli lautasantenni. Jokaiseen kiinteistöön parhaiten sopiva antenniratkaisu löytyy asiantuntevilta yrityksiltä, jotka varmasti osaavat auttaa. Toinen hintoja muovaava tekijä on antennin asennuspaikan sijainti ja esimerkiksi haja-asutusalueelle asennettavan antennin kustannuksiin saatetaan lisätä hieman matkalisää.

Saako antenniasennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta antenniasennus saa kotitalousvähennystä. Antenniasennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 antenniasennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

TV-antennin suuntaus

Antenni TV:n asennukseen kuuluu oleellisena osana antennin suuntaus. Sopivan antennipaikan sekä suunnan löytämisessä voi käyttää apuna kentänvoimakkuusmittaria, joka löytyy vastaanottimesta. Nyrkkisääntö on, että lähetin, joka antaa parhaan signaalin toimii suuntana antennille.

Antennin mittaus kannattaa tehdä siten, että saavutettaisiin digivastaanottimelle vähintään 80% signaalitaso ottaen huomioon erilaiset sääolosuhteet, kuten sateinen tai sumuinen ilma. Signaali kulkee heikommin siis huonommassa säässä.

Antennihuolto, mitä tehdä jos tv-kanavat ei näy?

Antenniurakointi voidaan toteuttaa niin pienissä kuin suurissakin kohteissa. Antennien huolto- ja korjaustyöt kannattaa kilpailuttaa ja vertailla, sillä säästöt voivat olla huomattavia. Tilanteessa, jossa esimerkiksi tv-kanavat eivät näy, saattaa vika olla antennimasto, heikko signaali tai ongelma lähettimessä. Kyse saattaa olla myös siitä, ettei katsojalla ole käytössä oikeaa laitetta. Yleensä tilanteen korjaamiseksi vaaditaan ainakin kanavien uudelleenvirittäminen.

Erilaisten antennien asennus

Esimerkkejä Kodinplazasta haettavista antennitöistä:

 • antennin taajuusmuutos
 • satelliittiantennin asennus
  • lautasantennin asennus
  • ufo antennin asennus
 • antennin asennustyöt
  • hd antennin
  • tv antennin
  • kaapeli tv
  • antennivahvistin asennus
  • asennus omakotitaloon
  • asennus kerrostaloon
  • taloyhtiön antennikeskus
  • asennus kaapeliverkkoon
  • tv antennijohto
  • tv antennipistokkeen asennus
  • 3G ja 4G antenni
  • antennin asennus katolle
  • lisäykset: VHF, UHF ja FM

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Antenniasennus hinta

Kilpailuta antenniasennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä